Piturca il distruge pe Mititelu

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 12:34
4444 citiri
Piturca il distruge pe Mititelu

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a lansat un nou atac extrem de dur la adresa lui Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova.

In plina ancheta DNA in fotbalul romanesc, Piturca il face praf pe omul de la care a plecat actiunea procurorilor anticoruptie.

Intr-un interviu acordat celor de la Oltenia-sport, selectionerul spune ca Mititelu nu mai are bani si ca a premedita desfiintarea Universitatii Craiova.

"A avut grija Mititelu sa distruga echipa! Sa nu mai existe nicio Universitatea Craiova. El a dorit sa desfiinteze Universitatea! Asta a vrut pentru ca nu mai are bani.

Pai Mititelu este in insolventa de sase ani! In acest timp, el a lucrat pe doua-trei firme! A inselat pe toata lumea! Nu e vina FRF sau a LPF, el este vinovat de tot. Ar trebui sa se duca la puscarie. De fapt, trebuia inchis de mult timp. El a dorit falimentul firmei, a vrut sa fie dezafiliat!", a tunat Piturca, tehnicianul anuntand ca nu exista sanse de revenire a Stiinei in fotbalul romaneasc.

"Trebuie sa ne luam la revedere de la Universitatea. Gata, s-a terminat! Craiova, daca va mai avea echipa, va fi alta, dar asta depinde de factorii locali. Ce a fost Universitatea Craiova nu va mai exista, a avut grija Mititelu."

Nu mai putin de 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF vor fi audiati in aceasta saptamana de DNa in urma unor plangeri penale depuse de Adrian Mititelu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#piturca distruge mititelu, #razboi Piturca Mititelu, #ancheta DNA fotbal , #Universitatea Craiova
Comentarii