Revolta fanilor Craiovei. Mititelu amenintat cu bataia!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 22:03
3039 citiri
Revolta fanilor Craiovei. Mititelu amenintat cu bataia!
Foto: gsp.ro

Suporterii universitatii Craiova au sarit la gatul lui Adrian Mititelu dupa ce managerul Victor Piturca a anuntat ca pleaca, patronul Stiintei fiind amenintat chiar si cu corectii fizice.

Cateva sute de "ultrasi" au venit sa urmareasca ultima conferinta de presa lui Piturca de la Craiova si au rabufnit cand fostul selectioner a incheiat.

Dezvaluirile lui Piti, care a prezentat sumbru situatia actuala a clubului, au facut ca fanii sa explodeze.

Ale, ale, daca Piti nu mai e, iti rupem picioarele

Mititelu, lasa-ne, ca tu duci echipa in B

Piturca, unica speranta pentru performanta

Mititelu esti o mizerie

Galeria Stiintei nu s-a limitat la razboiul cu patronul Mititelu, foarte multi din cei prezenti rugandu-l pe Piturca sa ramana la echipa.

Fanii Craiovei au iesit in strada pentru Piturca

Victor Piturca a sustinut o conferinta de presa, miercuri, in care a anuntat ca pleaca de la universitatea Craiova din cauza neintelegerilor cu Adrian Mititelu.

Piturca dezvaluie culisele scandalului de la Craiova

Tehnicianul a dezvaluit ca Stiinta se afla intr-o situatie disperata, din cauza lipsei banilor, fiind posibila chiar retrogradarea la finalul acestui sezon.

In replica, seful din Banie a declarat ca Piturca nu vrea decat sa dinamiteze relatia dintre el si fani, catalogand informatiile prezentate de antrenor drept "povesti".

Mititelu reactioneaza la atacurile lui Piturca: Vrea sa para Fat-Frumos

Deocamdata, Piturca este inca manager general al Universitatii Craiova, insa a fost suspendat de Mititelu, situatia exploziva din Banie urmand a fi clarificata de Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#revolta fani Craiova, #Mititelu amenintat fani Craiova, #Piturca pleaca Craiova, #Piturca razboi Mititelu , #Universitatea Craiova