Universitatea Craiova raspunde "atacurilor murdare" lansate de Piturca

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 18:05
2290 citiri
Universitatea Craiova raspunde "atacurilor murdare" lansate de Piturca

Clubul Universitatea Craiova a emis un comunicat oficial prin care isi apara jucatorii in fata atacurilor lui Victor Piturca, suspendat din functia de manager general.

Fostul selectioner i-a atacat pe Florin Costea si Andrei Prepelita, spunand ca cei doi s-au plans la patronul Adrian Mititelu ca nu evolueaza suficient.

Dar iata comunicatul gruparii din Banie:

"Clubul nostru s-a sesizat cu privire la atacurile murdare si nefondate indreptate in ultima perioada asupra unor jucatori reprezentativi ai Universitatii, pe care simtim nevoia sa-i aparam si sa respingem cu hotarare orice incercare de destabilizare a echipei noastre.

Atacuri murdare deoarece nu este corect ca intr-o disputa ce priveste cu totul si cu totul alte elemente si persoane, sa fie atrase si implicate nume de jucatori importanti, care intotdeauna au dat dovada de abnegatie si atasament fata de culorile clubului si pe care noi i-am privit permanent cu mandrie si incredere. Ne disociem total de tonul si invectivele de joasa factura cu care s-a incercat distrugerea imaginii de care se bucura acestia in fata infocatilor nostri suporteri.

Atacuri nefondate pentru ca n-a fost adusa nicio proba care sa ne faca sa ne indoim de cinstea si loialitatea lor, cu atat mai mult cu cat acestea se produc la mai bine de o luna de la incheierea primei parti a campionatului, organele abilitate sau opinia publica nefiind sesizata la pauza sau dupa vreun meci cu privire la vreun incident de natura imorala sau de tradare.

Am tinut sa avem aceasta luare de pozitie din respect fata de jucatori, dar si de publicul nostru considerand ca aceasta comuniune dintre noi nu poate fi nicidecum distrusa de astfel de incercari, ci, dimpotriva, ea se va dovedi a fi mai trainica in cadrul dificilului retur ce ne asteapta!

In incheiere, dorim sa-i asiguram pe suporterii nostri de cinstea si loialitatea intregului lot de jucatori, ca pot continua sa vina in numar mare la meciuri, deoarece a imbraca tricoul echipei Universitatea Craiova constituie pentru noi o onoare deosebita, a umple tribunele stadionului "Ion Oblemenco" va fi in continuare o mare bucurie, iar impreuna vom fi intotdeauna mai puternici"!

AUREL TICLENU si intregul colectiv de antrenori si jucatori al Universitatii Craiova", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al echipei din Banie.

Continua scandalul de la Craiova: Piturca sare la gatul jucatorilor

Victor Piturca a fost suspendat, saptamana trecuta, din functia de antrenor principal al Universitatii Craiova.

Piturca dezvaluie detalii despre noua echipa a Craiovei

Vezi cine sunt asociatii lui Piturca in proiectul "Stiinta Craiova"

Fostul selectioner a dezvaluit ca ar putea infiinta o noua echipa la Craiova, Stiinta, pe scheletul divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova.

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #conflict Piturca Craiova , #Universitatea Craiova