Mesajele politicienilor de Paste - Ganduri sumbre de la Nastase, smerenie si lumina

Duminica, 05 Mai 2013, ora 09:02
7037 citiri
Mesajele politicienilor de Paste - Ganduri sumbre de la Nastase, smerenie si lumina
Foto: Arhiva

Politicienii au transmis romanilor, ca in fiecare an, mesaje si urari de Paste. Unii dintre ei au ales sa scrie pe blogul personal cateva ganduri in preajma Sarbatorilor Pascale, iar altii pe site-urile de socializare.

Presedintele Traian Basescu, a transmis, in Sambata Mare, un mesaj cu prilejul Pastelui.

"Fie ca Sfanta Sarbatoare Pascala sa ne apropie de taina Invierii Domnului si sa ne aduca in suflet pace si bucurie.

Este o perioada in care ar trebui sa reflectam mai mult asupra lucrurilor cu adevarat importante, sa ne luam ragazul de a fi alaturi de cei dragi si sa ne gandim, totodata, la cei care au nevoie de speranta, de intelegerea si solidaritatea noastra", se arata in mesajul presedintelui Traian Basescu, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Premierul Victor Ponta a ales sa trimita o felicitare virtuala prin intermediul Facebook-ului.

"Smerenia, puritatea si intelegerea sunt darurile pe care le primim cu totii de Sfintele Pasti. Sa ne bucuram de ele, cu omenie si cu dragoste. Sarbatori fericite!", transmite liderul PSD pe pagina sa de pe reteaua sociala.

Primul mesaj despre smerenie si despre darurile pe care le primim de la cei dragi vine, insa, de la sotia premierului, Daciana Sarbu:

"In fiecare primavara, sarbatoarea sfanta a Invierii ne invata despre smerenie si despre regenerare.

In acest an, cand loviturile grele ale unei realitati nedrepte i-au incovoiat pe atat de multi, nevoia de speranta e mai puternica si mai coplesitoare ca oricand. Si oricat de obositi sau de mahniti am fi, alinarea vine, ca intotdeauna, dinspre cei dragi - sursa noastra de energie, de bucurie si de lumina. Va doresc zile senine, liniste in suflet si puterea de a o lua de la capat. Paste Fericit!", scrie europarlamentarul.

Colega Dacianei Sarbu din Parlamentul European, Corina Cretu, are, la randul sau, un mesaj in preajma Pastelui.

"Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca in suflete lumina credintei in puterea iubirii mantuitoare, intru triumful vietii si smereniei asupra mortii si pacatului! Paste fericit, alaturi de cei dragi!", scrie Cretu pe blog.

Fostul premier Adrian Nastase, care isi petrece Pastele la Cornu, are un mesaj ceva mai sumbru.

Nastase a postat pe blogul personal cateva ganduri in Sambata Mare, precizand ca a recitit Patimile si moartea lui Isus si ca "s-a oprit mai mult" asupra ucenicului Iuda. "La Cornu, astazi e innorat. Asa sunt si gandurile mele. Dupa luni de zile, ascult din nou Wagner. Astept Lumina de la miezul noptii, semnul ca suferinta a ramas in urma. Semnul (re)invierii din fiecare an", incheie Adrian Nastase.

Si liderul PDL, Vasile Blaga, are un mesaj pentru romani. "Sarbatorile pascale sa va aduca lumina, speranta si liniste. Sa petreceti clipe minunate alaturi de familie si prieteni!", transmite democrat-liberalul pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL Elena Udrea le-a urat tuturor romanilor ca Invierea lui Iisus Hristos sa fie un un prilej de a fi alaturi de familie si prieteni, dar si de a deveni mai uniti si mai solidari unii cu ceilalti.

"Sfanta noapte a Invierii sa le aduca tuturor romanilor mai multa lumina, speranta si bucurie in suflete. Le doresc tuturor ca Invierea Domnului sa fie un prilej de a fi alaturi de familie si prieteni, de a impartasi cu acestia valorile crestine ale credintei, iubirii si sperantei", a scris Elena Udrea intr-o postare pe Facebook.

Fostul ministru le-a mai urat romanilor "sa fie fericiti, sanatosi si, daca se poate, mai uniti si mai solidari unii cu ceilalti. Hristos a inviat!", a mai scris deputatul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mesaje politiceni Paste, #urari Paste Ponta Nastase, #urari Facebook Ponta Basescu, #Maria Traian Basescu oua Paste, #familia Ponta poze Paste , #Adrian Nastase