Ponta contrazice comunicatul Presedintiei: Bugetele MApN, MAI, SRI, STS si SIE "s-au aprobat de principiu". "Vor fi negocieri dificile, dar putem avea un buget echilibrat in 2015"

Sursa: Gandul
Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 13:00
141 citiri
In prima sedinta de Guvern dupa ce CSAT a amanat avizarea bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale pana cand va exista "o imagine clara a resurselor", premierul Victor Ponta contrazice varianta Presedintiei, anuntand ca "bugetele s-au aprobat de principiu". In calendarul de la Palatul Victoria, proiectul de buget pentru 2015 ar urma sa fie conturat pana la finalul saptamanii pentru a intra apoi in negocieri legate de nivelul deficitului cu reprezentantii FMI si ai ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.