Ce parere avea Ponta despre Tariceanu: Moliceanu, Razgandeanu... Nu putem sa-i numaram ouale (Video)

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 11:51
7924 citiri
Ce parere avea Ponta despre Tariceanu: Moliceanu, Razgandeanu... Nu putem sa-i numaram ouale (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta nu a fost intotdeauna in cei mai buni termeni cu actualul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu. In urma cu cativa ani, premierul vorbea de acesta ca despre "domnul Slabiceanu, Moliceanu" si-l acuza de lasitate.

"Domnul Slabiceanu, Moliceanu... cum ii mai spuneti... Razgandeanu! Un fost prim-ministru (Adrian Nastase - n.red.) a venit in fata Parlamentului si v-a zis sa-i numarati ouale. Nu o sa traim acest moment cu Tariceanu. Nu o sa vina, pentru ca nu avem ce sa-i numaram, din pacate...", il cataloga Ponta pe fostul premier liberal, intr-un discurs la depunerea unei motiuni de cenzura in 2006.

Ponta: L-am propus ca premier pe Tariceanu - Vezi care sunt celelalte variante

Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca in cazul in care va fi ales presedinte, pe 16 noiembrie, prim-ministru va fi Calin Popescu Tariceanu.

"Am propus pentru functia de prim-ministru pe presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu. Este principala mea optiune", a spus Victor Ponta.

Calin Popescu Tariceanu a obtinut 5,36% din voturi la alegerile prezidentiale de duminica, anuntandu-si public marti sustinerea sa si a formatiunii politice pe care o conduce, Partidul Liberal Reformator, pentru candidatul Victor Ponta, in turul al doilea care va avea loc pe 16 noiembrie.

#Ponta Tariceanu Moliceanu oua, #Ponta Moliceanu razgandeanu oua, #Ponta Slabiceanu Tariceanu oua , #Calin Popescu Tariceanu