Tariceanu il sustine pe Ponta si refacerea USL: Batalia nu este castigata (Video)

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 15:44
7644 citiri
Tariceanu il sustine pe Ponta si refacerea USL: Batalia nu este castigata (Video)
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a primit din partea Partidului Liberal Reformator, pe care il conduce, mandatul de "a colabora cu PSD pentru victoria lui Victor Ponta la prezidentiale".

Conducerea PLR s-a intrunit marti si i-a acordat lui Calin Popescu Tariceanu un mandat pentru sprijinirea lui Victor Ponta in "castigarea alegerilor prin eliminarea oricaror posibilitati ca regimul Basescu sa se reproduca printr-o forma sau alta, ma refer la domnul Iohannis. Am cerut un mandat si mi l-au dat in acest sens. Batalia nu este castigata desi Ponta are un avans mare, de aproximativ un milion de voturi", a spus Calin Popescu Tariceanu.

Ponta, negocieri pentru sustinerea in turul doi. Posibil tandem cu Tariceanu

"Acest mandat este pentru a ne mobiliza si a-i da posibilitatea celui care reprezinta alternativa la regimul Basescu sa invinga. Am vorbit si de refacerea USL-ului dupa alegerile din 16 noiembrie" a adaugat Calin Popescu Tariceanu, care a precizat ca in noul USL elementul liberal va fi reprezentant de partidul sau.

El a sugerat ca si PNL-ul ar putea fi reprimit, daca partidul va respinge actuala conducere.

Jocul din spatele lui Klaus Iohannis. Liberalii refac USL?

"Daca sunt colegi din PNL care vor incepe sa constietizez intr-un numar mai mare si mai profund situatia anormala in care se gasesc, adica PNL-ul este gazda pentru PDL, atunci fara doar si poate".

Intrebat ce parere are despre cooptarea lui Corneliu Vadim Tudor in randul celor care isi ofera sprijinul pentru Victor Ponta, presedintele Senatului a spus ca nu il intereseaza aceasta situatie.

Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni

"Nu este treaba mea. Ceea ce discuta premierul Ponta in afara acestor intelegeri este numai problema dansului", a spus Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu a fost unul dintre cei 14 candidati la presedintia Romaniei, ocupand locul 3 in primul tur al prezidentialelor de duminica, cu 5,36%.

#Tariceanu PLS Ponta mandat, #Tariceanu Ponta Vadim sprijin, #Tariceanu Ponta Vadim PLR , #Calin Popescu Tariceanu