Batalia Ponta-Iohannis, faza pe sustinerea liderilor germani (Video)

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 15:09
5818 citiri
Batalia Ponta-Iohannis, faza pe sustinerea liderilor germani (Video)
Foto: captura Youtube

La scurt timp dupa ce Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, a aratat o scrisoare pe care a primit-o de la Angela Merkel, prezidentiabilul PSD Victor Ponta a prezentat, la randul sau, un mesaj de sustinere de la vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel.

"Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de sustinere. Ii multumesc mult pentru incredere!", scrie pe Facebook Victor Ponta.

"Doamnelor si domnilor, dragi prieteni, draga Victor, sunt foarte fericit ca am astazi ocazia sa exprim un mesaj de sustinere pentru bunul meu prieten Victor Ponta si pentru Partidul Social Democrat din Romania. Astazi candidezi la Presedintia Romaniei cu scopul de a da tarii un viitor mai bun. Sunt convins ca vei avea succes si iti urez mult noroc!", se arata in mesajul video transmis de Sigmar Gabriel.

Postarea lui Victor Ponta de pe Facebook vine la mai putin de trei ore dupa ce Iohannis a prezentat, la Adevarul Live, o scrisoare in care cancelarul german Angela Merkel isi manifesta sprijinul pentru candidatul ACL la Cotroceni.

Iohannis: Mi-a scris Angela Merkel ca ma sustine

D.R.

#Victor Ponta sustinut Sigmar Gabriel, #Sigmar Gabriel Germania Ponta, #Ponta candidat alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014