Dragnea se bazeaza pe Dan Diaconescu: Doar nu o sa-l sustina pe Iohannis

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 16:34
3020 citiri
Dragnea se bazeaza pe Dan Diaconescu: Doar nu o sa-l sustina pe Iohannis
Foto: Machiavelli

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a stabilit, miercuri, cu secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu (foto), o serie de actiuni comune pentru turul secund al prezidentialelor, si a aratat ca spera, atat el cat si Victor Ponta, ca Dan Diaconescu sa ii ofere sprijinul candidatului PSD in turul 2.

"Am avut o discutie nu foarte lunga cu domnul Liviu Neagu, secretar general al PP-DD, si ne-am uitat impreuna pe localitatile unde PP-DD a avut un scor important si am stabilit care sunt actiunile comune pe care le vom face impreuna cu liderii nostri locali si cu presedintii lor de filiala pentru a merge cu un mesaj clar la votantii PP-DD", a spus Dragnea.

El a spus ca spera ca PP-DD sa ia o decizie in sensul de a-l spirjini pe Victor Ponta in turul doi, discutia cu Neagu fiind "preliminara".

"Da, eu sper, si eu si Victor Ponta speram lucrul asta pentru ca e vorba de un segment important din populatia Romaniei pe care noi vrem sa il convingem ca Victor Ponta este solutia corecta", a spus Dragnea.

Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectam optiunea initiala, dar cred ca Victor Ponta poate sa reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care si le asumasera, o parte din sperantele pe care si le pusesera in Dan Diaconescu
Liviu Dragnea.

"Mie mi-ar fi foarte greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijin pe Klaus Iohannis - Partidul Poporului roman. Imi va veni foarte greu sa cred lucrul asta", a subliniat Dragnea.

Intr-o interventie telefonica ulterioara la postul B1 TV, Dan Diaconescu a spus ca nu s-a hotarat inca pe cine va sustine in turul doi al prezidentialelor, dar ca, probabil, isi va anunta favoritul joi seara.

"Parlamentarii nostri vor vota cu cine vor sa voteze in turul doi. Vom avea o intalnire si cu organizatiile judetene, voi incerca in seara asta sa ma consult si cu telespectatorii mei", a spus Diaconescu, al carui post de televiziune nu are licenta, dar este retransmis din Italia de Romania TV in fiecare noapte.

Fondatorul PP-DD a precizat ca Victor Ponta este principalul sau adversar, dar ca mai mult decat acest razboi conteaza dorinta electoratului, asa ca daca va fi de acord sa mareasca alocatiile (una dintre cele 100 de masuri ale programului sau prezidential) va primi sustinerea sa.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre sustinerea pe care formatiunea luui Dan Diaconescu ar putea sa o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, in turul secund al prezidentialelor.

Liviu Neagu a venit si el la sediul central al PSD, la cateva minute dupa Dragnea, insa a utilizat intrarea din spate a sediului, in conditiile in care jurnalistii au stat la intrarea din fata.

Pana la aceasta ora si-au exprimat sustinerea pentru Victor Ponta Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu si Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM.

Calin Popescu Tariceanu - Sustinerea pentru Victor Ponta este neconditionata

Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)

Joi va lua o decizie oficiala in acest sens si UDMR.

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#PPDD negocieri Ponta prezidentiale, #PPDD Dragnea negocieri Ponta prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014