Liviu Dragnea: Cer rabdare sa numaram voturile (Video)

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 21:17
5017 citiri
Liviu Dragnea: Cer rabdare sa numaram voturile (Video)

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca, potrivit estimarilor PSD, Victor Ponta a iesit castigator la diferenta mica, in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Din estimarile noastre, Victor Ponta e castigator la diferenta mica. Unele televiziuni dau un sonjaj, altele alt sondaj. Scorul este foarte strans", a declarat Dragnea intr-o conferinta de presa.

El a cerut colegilor aflati in sectiile de votare sa fie foarte atenti la numararea voturilor, pentru a nu fi fraudate.

"Solicitam tuturor colegilor din sectiile de votare sa fie atenti la numaratoarea voturilor sa fie atenti la procesele verbale.

La cate s-au intamplat astazi, la cate sesizari si plangeri am facut azi ii rog sa fie atenti, fiindca ceilalti sunt dispusi sa faca orice. Le cer sa aiba rabdare, sa numaram voturile", a declarat Dragnea.

La fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta nu a iesit la declaratii dupa anuntarea rezultatelor exit poll si a preferat sa il trimita pe Liviu Dragnea in fata jurnalistilor.

Rezultate exit poll - Ponta si Iohannis, la diferenta infima. Sondaje contradictorii

Potrivit rezultatelor exit poll, scorul intre Victor Ponta si Klaus Iohannis este foarte strans in cel de-al doilea tur pentru alegerile prezidentiale. In timp ce unele institute de sondare il dau castigator pe Klaus Iohannis, altele il dau pe Victor Ponta.

Diferenta este insa atat de mica, sub un punct procentual, incat, avand in vedere ca marja de eroare este de +/-3%, este greu de spus cine va fi castigatorul.

De mentionat ca in rezultatele la iesirea de la urne nu este luat in calcul si votul din diaspora, care este covarsitor in favoarea candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Biroul Electoral Central va da primele rezultate partiale la ora 2:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri prezidentiale 2014, #Victor Ponta alegeri prezidentiale 2014, #Klaus Iohannis alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014