Ponta acuza IPP ca minte: Tariceanu mi-a spus foarte clar ca nu merge

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 08:54
7515 citiri
Ponta acuza IPP ca minte: Tariceanu mi-a spus foarte clar ca nu merge

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, considera ca "este o minciuna" anuntul Institutului de Politici Publice (IPP) conform caruia ar fi singurul care nu a confirmat participarea la o dezbatere electorala. Premierul spune ca nici Calin Popescu Tariceanu nu va participa la dezbaterea IPP.

Ponta s-a aratat din nou dispus sa accepte provocarea, cu conditia sa fie prezenti toti cei 14 candidati, arata EVZ.

"Vreau sa lamuresc un lucru, dincolo de acest anunt, care e o minciuna: tocmai l-am intrebat pe domnul Tariceanu si mi-a spus ca dansul a spus foarte clar ca nu merge. Domnul Iohannis nu le-a spus nimic, nici ca merge, nici ca nu merge, deci era o minciuna ca ceilalti cinci...", a spus Ponta.

Acesta a continuat cu o precizare: "Eu am spus ca merg cu o singura conditie, sa fie invitati si ceilalti candidati, pentru ca pentru mine nu este nicio diferenta intre cei care sunt in sondaje mai sus sau mai jos, imi respect toti contracandidatii si respect toti alegatorii acestor contracandidati, motiv pentru care ma voi adresa in turul doi si alegatorilor domnului Dan Diaconescu, si alegatorilor domnului Corneliu Vadim Tudor, si alegatorilor domnului Hunor Kelemen, si alegatorilor tuturor celorlalti candidati".

Prezenta tuturor candidatilor la dezbaterea IPP, nu doar a primilor sase cotati in sondaje, este o chestiune de respect fata de ei si de alegatorii lor, insista Ponta.

IPP a anuntat ca Victor Ponta este singurul care nu a oferit un raspuns propunerii de a participa miercuri la dezbaterea electorala cu principalii sase candidati.

"Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD - UNPR - PC la Presedintia Romaniei, este singurul care nu a raspuns pana in acest moment propunerii IPP de a participa la dezbaterea electorala cu primii sase candidati, prevazuta a se organiza miercuri. Le multumim tuturor celorlalti candidati: Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Monica Macovei, Teodor Melescanu si Elena Udrea care au raspuns invitatiei IPP, sub rezerva participarii tuturor candidatilor vizati de formatul dezbaterii propuse de IPP", se arata intr-un comunicat de presa al IPP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Candidat alegeri Prezidentiale 2014, #Ponta candidat Alegeri Prezidentiale 2014, #Ponta dezbatere IPP , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014