Ponta il acuza de copy-paste pe Iohannis: Crede ca o sa-i castige DNA alegerile (Video)

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 13:54
4994 citiri
Ponta il acuza de copy-paste pe Iohannis: Crede ca o sa-i castige DNA alegerile (Video)
Foto: Jurnalul National

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, joi, pe candidatul ACL la alegerile prezidentiale ca face acelasi tip de campanie ca si Traian Basescu, in 2009, si ca a preluat "cu copy-paste" toate declaratiile actualului sef al statului.

Intrebat cum comenteaza acuzatiile pe care Klaus Iohannis le-a lansat la adresa sa, Victor Ponta a remarcat ca, desi Klaus Iohannis a anuntat initial ca va avea o campanie decenta, bazata pe pricipii morale, acum "s-a razgandit" si face campanie exact cum facea Basescu in 2004 si 2009.

"Vorbind ca Basescu, domnul Iohannis cade intr-un ridicol de care se ferise pana acum. Vad ca si insultele le preia de la domnul Basescu. Cand ma insulta Basescu avea un farmec, cand ma insulta Iohannis cu aceleasi cuvinte ne apuca somnul. E doar forma, nu e si fondul lui Traian Basescu", a declarat Ponta.

Iohannis are impresia ca ii castiga DNA alegerile

In acelasi context, candidatul PSD la alegerile prezidentiale a mai spus ca Iohannis are impresia ca o sa castige alegerile datorita anchetelor desfasurate de DNA in aceasta perioada.

Iohannis il taxeaza pe Ponta: Are o pozitie foarte stranie fata de dosarele de coruptie

"Exista un sentiment la contracandidatii mei, in special la domnul Iohannis, anume ca e adevarat ca ei nu au nimic de oferit, dar (au sentimentul, n.r.) ca o sa le castige DNA alegerile. Cred ca este o conceptie gresita si va intelege curand acest lucru", a argumentat Ponta.

El a reafirmat ca nu poate sa comenteze in niciun fel actiunile justitiei.

Klaus Iohannis l-a acuzat, zilele trecute, pe Victor Ponta ca este "un politician manevrat de proprii colegi de partid si de alte structuri". "El zice ca nu. Cineva de la Cotroceni zice ca da. Eu vreau sa am un presedinte care nu stie sa apese pe butoane si sa raspunda la comenzi", a declarat candidatul ACL pentru Cotroceni.

La vila Lac 3 ar trebui facute multe slujbe

Pe de alta parte, candidatul PSD la prezidentiale spune ca nu va solicta locuita de serviciu, ca sef al statului, precizand ca va locui in continuare la el acasa, asa cum face si acum, cand este prim ministru.

La observatia unui jurnalist ca ar putea sa se mute la vila Lac 3, acolo unde in prezent locuieste presedintele Basescu, Ponta a raspuns: "La vila Lac 3? Acolo ar trebui facute multe slujbe".

In acelasi context, candidatul PSD la prezidentiale a aratat ca ar trebui schimbata legea, astfel incat seful statului care detine o locuinta, sa nu mai primeasca o casa de la stat.

#Victor Ponta candidat alegeri prezidentiale, #Ponta insulte Iohannis, #Ponta despre DNA alegeri , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014