Ponta: L-am felicitat pe dl. Iohannis pentru victorie. Nu demisionez de la Guvern

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 23:00
12603 citiri
Ponta: L-am felicitat pe dl. Iohannis pentru victorie. Nu demisionez de la Guvern
Foto: B1 Tv

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a felicitat pe presedintele PNL, Klaus Iohannis, pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale.

"Le multumesc tuturor romanilor care au venit in seara asta la vot. Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie", a spus Victor Ponta, la iesirea din sediul PSD.

Rezultatele alegerilor prezidentiale - LIVE

Declaratia acestuia vine la mai mult de 2 ore de la inchiderea urnelor de vot, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, fiind cel care a facut primele declaratii din partea partidului, la cateva minute dupa ora 21.00.

Alegeri prezidentiale 2014: Proteste, cozi kilometrice in diaspora, mii de oameni nu au putut vota

De asemenea, Victor Ponta a raspuns si liderilor ACL, care i-au cerut demisia din functia de prim-ministru. El a sustinut, printr-un SMS catre jurnalistii de la Antena 3, ca nu-si va da demisia din functia de premier.

"Eu o sa merg mai departe si o sa incerc sa fac cat de multe lucruri bune pot din functia pe care o ocup. Avem si noi numaratoarea paralela. Nu se punea problema ca noi care am organizat alegerile sa le contestam.

Dl Iohannis a fost votat in cea mai mare participare dupa '96 incoace.

(...) Siguranta va fi cand va anunta BEC, dar asta este rezultatul numaratorii noastre si asa cred ca se face intr-o tara civilizata", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Intrebat daca isi da demisia din fruntea Guvernului, acesta a replicat: "Nu este adevarat, pentru ca nu am ajuns prim-ministru de capul meu, singur. Poti sa te muti intr-un apartament, cand vrei tu, sau poti sa pleci in vacanta. Daca la un moment dat acele forte politice imi vor cere, nu voi ezita sa fac acest lucru. Resping categoric ca-mi dau demisia atata timp cat nimeni din colegii mei nu mi-a cerut acest lucru.

N-am vorbit decat cu sotia mea, cu mama, si l-am sunat pe dl Iohannis", a raspuns presedintele PSD.

"Eu nu ma dau batut, sunt convins ca nici ei nu se vor da batuti", le-a transmis Victor Ponta alegatorilor sai.

"Voi continua. Maine ne trezim dupa noaptea asta si mergem mai departe asa cum am mers si in 2011, 2012, cum ne-am ridicat dupa referendumul din 2012", a mai spus prim-ministrul.

Intrebat daca pregateste un document de coabitare cu Klaus Iohannis, presedintele a replicat: "Dati-mi voie sa nu ma gandesc...".

Este o utopie să sperăm că am putea ajunge în 15 minute la birou, în Capitală? Haosul din teren: "La noi îți faci cartierul cum vrei, îți faci pasajele tale”
Este o utopie să sperăm că am putea ajunge în 15 minute la birou, în Capitală? Haosul din teren: "La noi îți faci cartierul cum vrei, îți faci pasajele tale”
Calvarul orelor pierdute în trafic, poluarea și stresul de a alege un mijloc de transport comod și eficient sunt strâns legate de deplasarea zilnică la locul de muncă al locuitorilor...
Opinie: Pentru cine lucrează DNA? Pentru SRI, PNL și PSD?
Opinie: Pentru cine lucrează DNA? Pentru SRI, PNL și PSD?
Politicul și Justiția sunt în simbioză, primii au nevoie de ajutor, instrumente de atac și șantaj în campania electorală, în vreme ce ceilalți sunt lacomi de bani, funcții și putere....
#Ponta rezultate prezidentiale, #Ponta rezultate alegeri, #Ponta felicitat Iohannis, #Ponta recunoscut infrangere , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014