Ponta: Macovei si Udrea nu castiga alegerile nici daca ar candida singure (Video)

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 11:52
4502 citiri
Ponta: Macovei si Udrea nu castiga alegerile nici daca ar candida singure (Video)
Foto: Facebook Victor Ponta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca nu le poate "ajuta" pe Monica Macovei si Elena Udrea, care i-au cerut sa demisioneze si sa se retraga din cursa pentru presedintie dupa acuzatia ca ar fi fost ofiter SIE, spunand ca cele doua nu ar castiga alegerile nici daca ar candida singure.

Intrebat daca ia in considerare cererea formulata de Macovei si Udrea de a demisiona, Ponta a raspuns: "Da, dupa ce castig alegerile, da! Ele, si daca ne retragem toti, tot nu castiga, nici doamna Udrea, nici doamna Macovei. Nici daca ma retrag si eu, si domnul Iohannis, si toata lumea. Si daca candideaza singure pierd, deci...Imi pare rau, dar nu le pot ajuta".

Ponta, ofiter acoperit Macovei: Poate cauta cineva si prin arhiva SIPA

Dupa ce presedintele Traian Basescu a dezvaluit, luni, ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe (SIE) in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta "o ilegalitate constitutionala" si "o incompatibilitate", candidatul independent Monica Macovei a declarat ca premierul Ponta trebuie sa demisioneze in acest moment din functia de prim-ministru si sa-si retraga candidatura la prezidentiale.

Ponta, ofiter acoperit: Udrea cere comisii parlamentare, anchete, retrageri si demisii (Video)

"Dupa demisie si retragere, Victor Ponta trebuie sa explice oamenilor de ce a incalcat Constitutia si a mintit atatia ani", a spus Macovei.

La randul sau, presedintele PMP, Elena Udrea, de asemenea candidat la presedintie, a solicitat retragerea lui Ponta din cursa pentru alegerile prezidentiale si demisia din functia de premier.

#Victor Ponta Udrea Macovei demisie, #Ponta Udrea Macovei singure, #Ponta Udrea Macovei ofiter , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014