Ponta: S-au auzit doua voci in aceasta campanie - vocea mea si vocea Justitiei

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:25
7328 citiri
Ponta: S-au auzit doua voci in aceasta campanie - vocea mea si vocea Justitiei

Prim-ministrul Victor Ponta spune ca, in cadrul campaniei pentru alegeri prezidentiale, s-au auzit doar doua voci, respectiv a sa si a Justitiei.

"In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea (...) si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari. In rest, ceilalti candidati nu s-au auzit.

Sper ca la turul doi, in pauzele dintre arestari, dosare, sa vorbim despre ce face presedintele: politica externa, securitate internationala, securitate energetica, sistem constitutional", a declarat candidatul PSD la alegerile prezidentiale, intr-o emisiune la DC News.

Acesta a spus ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu si fostul sef SIE Teodor Melescanu stiu politica externa, aparare si economie, dar Klaus Iohannis "nu stie aparare, politica externa si nu cred ca va sti vreodata".

"Doamna Udrea stie mai mult decat domnul Ioahnnis, doamna Macovei stie mai putin decat doamna Udrea", a adaugat Victor Ponta.

Ponta, atac la Basescu: Sa vii la TV si sa vorbesti ca Udrea e ilegal pentru un presedinte (Video)

Premierul a precizat ca exista pregatite si confirmari pentru patru dezbateri electorale inainte de turul al doilea, pe patru teme.

De asemenea, prim-ministrul l-a atacat pe Klaus Iohannis, spunand ca nu stie daca poate sa vorbeasca despre economie cu candidatul ACL, in dezbaterile dinainte de turul al doilea.

"La Iohannis este cel mai periculos divide et impera, mai periculos decat ce a facut Traian Basescu", a subliniat presedintele PSD.

Acesta a dezvaluit ca, in cei doi ani si jumatate in functia de prim-ministru, regreta cel mai mult ca nu a reusit in anul 2012 sa-l demita pe Traian Basescu: "Atunci era Crin Antonescu candidat, era presedinte, cred ca Romania ar fi avansat mult mai repede, decat faptul ca am ramas doi ani in razboi intre Palate. (...) Sigur ca regret acel moment".

Basescu: Serviciile s-au implicat in campania electorala

Nu in ultimul rand, prim-ministrul a comentat declaratiile facute de Traian Basescu, joi seara, cu privire la serviciile secrete din tara noastra, si a afirmat ca, in Romania, in ultimii 10 ani, "cel mai important Serviciu a fost serviciul roman de propaganda".

"Oameni de presa, oameni de opinie, care 9 ani si jumatate au lucrat foarte bine cu dl Basescu. In ultima perioada, tot acest serviciu s-a mutat la dl Iohannis. Dl Basescu a fost un lider al serviciului roman de propaganda, dl Iohannis este doar un instrument", a mai subliniat Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, ca este convins ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...
Comentarii