Vadim si Tariceanu, criticati de fani pentru ca-l sustin pe Ponta: Nu lingi unde scuipi

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 19:26
18597 citiri
Vadim si Tariceanu, criticati de fani pentru ca-l sustin pe Ponta: Nu lingi unde scuipi
Foto: Arhiva

Fanii lui Corneliu Vadim Tudor si Calin Popescu Tariceanu si-au exprimat dezamagirea si dezacordul fata de sustinerea pe care cei doi si-au declarat-o, marti, pentru Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Ati fost cel mai bun prim ministru al Romaniei dar setea pentru putere v-au facut o sluga. Chiar credeti ca Ponta Va va face prim ministru? Sunteti foarte naiv. Daca doamne fereste va castiga alegerile va va arunca ca pe o carpa. Sa nu va mai numiti niciodata liberal pentru ca un liberal nu ar sustine pentru o functie amarata pe cel mai nenorocit individ", scrie unul dintre fani pe contul de Facebook al lui Calin Popescu Tariceanu.

"Nu va lasati prostit, e o capcacana pt votantii dvs si pt orgoliul dvs. 100% Nu veti fi premier! Ponta deja si-a lasat o usita de scapare deschisa cand a zis ca, daca economic merge ceva rau, il va propune totusi pe Georgescu. (...) Probabil va ajunge Dragnea in final iar dvs veti ramane un iepuras aruncat in fata pt luat din voturile dreptei, folosit si aruncat... veti ramane cu buza umflata si votantii la fel! Nici nu trebuie sa cititi printre randuri- cele 3 nume sunt oameni de care se va folosi doar pana sa iasa presedinte", scrie un altul.

Calin Popescu Tariceanu a fost anuntat, marti, ca prima optiune pentru functia de premier de catre Victor Ponta, in cazul in care va ajunge presedintele tarii. Acelasi Victor Ponta il numea pe Tariceanu, in 2006, cand acesta era premier, "domnul Slabiceanu, Moliceanu", si-l acuza de lasitate.

Ponta: L-am propus ca premier pe Tariceanu - Vezi care sunt celelalte variante

Ce parere avea Ponta despre Tariceanu: Moliceanu, Razgandeanu... Nu putem sa-i numaram ouale (Video)

In schimb, fanii si alegatorii declarati ai lui Corneliu Vadim Tudor, care a semnat, tot marti, un protocol de colaborare prin care PRM il va sustine pe Victor Ponta sa castige turul al doilea al alegerilor prezidentiale, au fost mult mai vehementi si l-au acuzat de tradare, dar si de dublu limbaj.

"Adio domnule Vadim, pt mine nu mai existi! Lingi unde scuipi, ne-ai dezamagit. Nu poti si nu ai dreptul sa ne spui cu cine sa votam. Rusine!!! ", este unul dintre mesajele postate pe contul de Facebook al lui Corneliu Vadim Tudor.

"Nu ma asteptam ca Dl Vadim sa ma dezamageasca,l-am respectat ca un om cu coloana vertebrala,ca un om cult si patriot...dar gestul care l-a facut cazand in genunchi in fata lui Ponta...imi creeaza o stare de greata...acum stiu cu cine ar fi trebuit sa votez din primul tur...este bine ca exista al doilea tur...nu toti care au votat ptr dv dle Vadim...va,vota si cu Ponta!!", spune un altul.

"Domnule Vadim, cum puteti crede ca vom merge la vot din nou si o sa dam voturile unui partid tiran al tarii noastre? Nici sa nu visati la asa ceva. Pt mn, familia mea si amintirile noastre meru vom sti ca Ponta = Iliescu= Nastase = VINDEREA TARII! Rusine sa va fie! Nu va puteti alia cu asemenea oameni. Erati ultimul om politic care il mai suspectam de patriotism", mai scrie intr-un alt comentariu.

Vadim Tudor, pact cu UNPR - il sustine pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni

Iata o selectie a comentariilor postate pe pagina de Facebook a presedintelui PRM, dupa anuntul facut marti:

  • "L-ati ales pe ponta, mi-ati pierdut increderea! Imi pare rau, sunt profund dezamagita!!"
  • "Domnule VADIM si acuma te hoaresti sa dai voturile la PONTA... sa-ti fie rusine, sunt un mare simpatizat al dumitale... "
  • "Imi pare rau ca am dat votul meu unui tradator. Sa-ti stea in gat!!!"
  • "PARCA VERAI IMPOTRIVA HOTILOR!!! DE CE TE ALIEZI CU COMUNISTII??????? Am sa arunc toate cartile tale din biblioteca!!!! Ai tradat tara!!!!"
  • "Vadim tocmai a semnat protocol cu UNPR? Nu mai e Ponta un diavol? Cum e? Iuda modern ce esti"

Ponta s-a aliat cu omul care il numea "maimutoi" si "patachina"

  • "ii da votul celui mai nenorocit candidat la presedintie! M-ai dezamagit, maestre! Trebuia sa ne lasi pe noi sa decidem daca il sustinem sau nu pe V.P. Nu mai ai nici o credibilitate, maestre! "
  • "Rusine sa iti fie Vadim Tudor!
  • Rusine sa iti fie Vadim Tudor!
  • Rusine sa iti fie Vadim Tudor!
  • Am avut incredere in tine, dar tot dupa furat esti si tu,urlii pe la tv ca faci ca dregi, ca esti mare patriot si cand colo esti un hot...."
  • "Pana azi am votat cu dvs, de mic copil v-am urmarit si mi-a placut atitudinea dvs, dar astazi cand v-am vazut stirea ca v-ati aliat cu victor ponta, Mi-am da seama cat de mult am gresit pierzand vremea cu speranta in dvs..... Nu iubiti deloc romania acum va cunosc cu adevarat, doar gura este de dvs, Sunteti mai rau decat Funar deasta v-ati pierdut toti alegatorii Si dvs si ponta SUNTETI O RUSINE PENTRU ROMANIA.... SI DVS mai sunteti si o mare dezamagire pentru romaniii care au avut incredere in dvs. sa-i sustii pe cei care a furat tara 25 de ani de zile este o mare greseala, SI UITE ASA ATI MAI PIERDUT 7 alegatori! "

Vadim, despre arestarile lui Nastase si Hrebenciuc: Sa se termine, sunt abuzive, o rusine!

De asemenea, nu a fost uitata nici declaratia facuta de Corneliu Vadim Tudor cu privire la "arestarile abuzive" ale lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.

  • "nastase a facut puscarie degeaba domnule vadim? cei care au furat de la stat fac puscarie degeaba? nu ma asteptam sa aud asta de la dumneavoastra... e de ras.. imi pare rau ca v-am dat votul meu sincer... "
  • "Ati frant bruma de incredere si speranta romanilor. Astazi am inteles ca pana si dumneata esti corupt"
  • "Am crezut in Vadim, l-am votat, dar acum imi e rusine ca am votat cu el. Vrea sa voteze cu raul cel mai mic? Din nefericire am realizat ca Dl. Vadim vrea sa fie la TV de scandal, sa denigreze, sa injure si etc. Si sa nu faca nimic pentru Romania. Numai vorbe si promisiuni."
  • "Vadim, cum ai putut sa iti dai votul catre Ponta??? Cum poti sa fi asa tradator? "
  • "Maestre,autorule tradus in 11 limbi,poetule,istoricule,doctore,patriotule,nationalistule.....din profunda mea MAHNIRE si DEZGUSTUL meu de azi etern..."
  • "V-ati tradat 99,9% din alegatori prin decizia de azi. Ati tradat increderea pe care toti acestia v-au acordat-o si ati sters pe jos cu toate pricipiile pentru care ati militat in trecut. Pacat... "
  • "Imi pare rau ca am votat cu dumneavoastra,atat acum cat si in 2009.Tot ceea ce spuneati despre psd si victor ponta au fost spuse doar sa castigati votanti.Cum sa faceti alianta cu pds-ul?cand dumneavoastra spuneati ca psd-ul este plin de hoti si ca guvernarea lor nu a insemnat nimic in Romania in acesti 2 ani de zile?"
  • De asemenea, tot pe Facebook, presedintele PRM posta un poem de zeci de strofe, in care il critica intr-un limbaj greu de reprodus pe Victor Ponta.
  • "Dupa o serioasa reflectare si meditatie, am decis sa il ajut pe tanarul Victor Ponta sa se mute cu biroul la Cotroceni, pentru ca aleg raul cel mai mic", a explicat C.V. Tudor marti, cand si-a anuntat sustinerea publica pentru candidatura lui Victor Ponta.

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vadim sustinere Ponta, #Tariceanu premier Ponta , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii