Ponta a evitat sa spuna daca are incredere in Antonescu: Am incredere in USL

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 18:05
1151 citiri
Ponta a evitat sa spuna daca are incredere in Antonescu: Am incredere in USL

Victor Ponta a inmuiat tonul in urma unui schimb de replici foarte dur care a avut loc luni intre premier si Crin Antonescu. Dupa ce s-au acuzat reciproc, seful Executivului a spus ca are totusi incredere in USL.

"Eu am incredere in USL si in partenerii liberali si am incredere ca facem lucruri bune", a raspuns premierul cand a fost intrebat daca are incredere in Crin Antonescu.

Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii

Premierul a tinut sa sublinieze ca acest conflict din USL va fi depasit.

"Eu mai spun inca o data. Eu v-am spus adevarul la care au participat 12 oameni (despre discutiile in legatura cu OUG pentru Legea amnistiei - n.red). Daca nu erau declaratii la PNL nu as fi reactionat. Trebuia spus adevarul. Sigur ca o sa discutam (despre acest conflict - n.red.). Eu am putut intotdeauna sa depasesc crizele. Nu trebuie sa lasam lucrurile neelucidate. S-a mai intamplat cand am fost numai cu domnul Antonescu sa apara neintelegeri dar nu le-am comentat pentru ca nu au fost publice", a declarat premierul.

Scandal in USL - Antonescu: Ponta isi ia indrazneala sa ma faca mincinos. Nu ii permit!

Luni s-au facut declaratii extrem de dure in cadrul USL. Duminica, a aparut informatia ca liderul PNL a declarat la o intalnire cu liberalii ca Victor Ponta ar fi sugerat ca el, Antonescu si cativa ministri sa se arate impotriva Legii amnistiei in timp ce aceasta ar fi trecut de Parlament.

La randul sau, premierul Victor Ponta a declarat despre liberal ca este mincinos si ca acesta, de fapt, ar fi sugerat adoptarea Legii amnistiei prin ordonanta de urgenta.

Ulterior, Crin Antonescu a facut o declaratie publica in care a spus ca nu ii permite lui Ponta sa il faca mincinos si ca este dezamagit de acesta, infirmand informatiile legate de ordonanta de urgenta. Antonescu a mai spus ca nu poate rupe alianta pentru ca nu mai are incredere intr-un om.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ponta Antonescu scandal USL, #Ponta incredere USL, #Ponta Antonescu PNL mincinos , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Eu am incredere in USL si in partenerii liberali si am incredere ca