Ponta: Am vorbit cu Antonescu, ne-am impacat

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 20:01
2966 citiri
Ponta: Am vorbit cu Antonescu, ne-am impacat
Foto: Digi 24

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca s-a impacat cu liderul PNL Crin Antonescu si ca PSD il va sustine la alegerile prezidentiale, dupa cum a promis.

"Ne-am impacat", a spus Ponta, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti in ce relatii mai este cu co-presedintele USL. "Am vorbit cu dansul, ati vazut si azi (marti - n.red.), in Parlament, ca majoritatea USL functioneaza si orice disputa o pastram in cadrul privat", a lamurit Ponta.

Intrebat daca partidul sau il va sustine in continuare pe Antonescu la prezidentiale, Ponta a raspuns afirmativ. "PSD, nu doar cu mine ca lider, si-a respectat intotdeauna toate acordurile si nu se punea problema nici de aceasta data sa nu il sustina.

Trebuie sa functioneze si functioneaza foarte bine majoritatea parlamentara si am mai spus ca, in ceea ce priveste Guvernul, sunt multumit de toti membri", a mentionat Ponta.

Jurnalistii i-au amintit premierului ca a declarat ca Antonescu nu va fi sustinut cu forta daca el nu isi doreste acest lucru, Ponta afirmand ca lucrurile s-au schimbat. "Dar crin vrea sa fie sustinut de PSD, iar eu asigur ca PSD si-a tinut intotdeauna cuvantul", a precizat prim-ministrul.

Crin Antonescu: Ruperea USL, tot mai credibila. In acest caz, Victor Ponta trebuie sa demisioneze (Video)

Afirmatia sefului Guvernului a venit in contextul in care Crin Antonescu declarase ca, daca USL se rupe, atunci prim-ministrul va trebui sa demisioneze, pe fondul tensiunilor din USL legate de proiectul Rosia Montana.

Viitorul presedinte sa nu mai minta ca Basescu

Premierul l-a criticat dur pe presedintele Traian Basescu, care a sustinut, luni, ca el nu a promivat nicio lege in favoarea vreunei companii, facand aluzie la cazul proiectului minier.

Basescu: Ponta sa scape de lasitate si sa renunte la smecherie. Sa retraga proiectul Rosia Montana (Video)

"Noua ani de Basescu se vor incheia si toti vom invata din acesti noua ani rai. Basescu nu se va mai vindeca, insa viitorul presedinte al tarii nu trebuie sa mai minta ca domnul Basescu, care spunea ca nu a promulgat niciodata vreo lege pentru societati. Pai are dreptate, nu a fost una, au fost doua, s-ar putea sa mai gasiti si dumneavoastra una.

Legea '89, din 8 aprilie 2005, pentru aprobarea ordonantei de urgenta privind masuri pentru reglementarea unor obligatii bugetare ale societatii comerciale Rompetrol Rafinare, deci o lege pentru o societate, foarte buna de altfel legea.

Legea numarul 36 din 17 martie 2008 privind unele masuri pentru privatizarea societatii comerciale Automobile Craiova, este foarte buna legea, adica e foarte bine ca a privatizat cu Ford, este pentru o companie.

Eu cred ca un presedinte legitim, domnul Basescu nu mai e legitim dupa referendumul de anul trecut, dar un presedinte legitim si serios nu poate sa minta la televizor.

Domnia sa teleprezidentiaza, in fiecare seara ocupandu-se cu a minti ca nu a promulgat legi si iata ca a promulgat, pana la programul bonei mele sau pana la a va explica, daca dumneavoastra ati inteles aseara, cum sustine el proiectul de la Rosia Montana, dar e impotriva", a precizat Ponta.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Victor Ponta Crin Antonescu, #Victor Ponta Traian Basescu, #Victor Ponta Antonescu prezidentiale , #Crin Antonescu
Comentarii