Ponta: Antonescu sa decida daca vrea sprijinul PSD la prezidentiale. Avem un dubiu

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 16:10
3014 citiri
Ponta: Antonescu sa decida daca vrea sprijinul PSD la prezidentiale. Avem un dubiu
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, cum intentioneaza PSD sa-l sustina pe Crin Antonescu la Presedintie, in conditiile in care a afirmat ca liberalul minte referitor la o discutie din USL, el raspunzand ca Antonescu trebuie sa decida daca vrea sprijinul PSD, pentru ca "avem un dubiu".

"Intai trebuie sa se hotarasca domnul Antonescu daca vrea sprijinul nostru, ca avem un dubiu pe tema asta", a raspuns Ponta.

Intrebat de ce a afirmat ca Antonescu a mintit in privinta sa, Ponta a raspuns: "Pentru ca de multe ori le spune colegilor altceva, s-a mai intamplat si cu alte situatii".

Intrebat daca USL mai poate functiona in aceste conditii, Ponta a raspuns afirmativ, aratand ca nu are ce sa le reproseze colegilor liberali si ministrilor PNL.

Scandal in USL - Antonescu: Ponta isi ia indrazneala sa ma faca mincinos. Nu ii permit!

"Da, cat timp USL isi indeplineste obiectivele pentru care a candidat si cat timp acest Guvern si aceasta majoritatea parlamentara isi indeplinesc obiectivele pentru care au cerut votul oamenilor, da. Noi tinem foarte mult la ideea de USL si eu nu am ce sa le reprosez ministrilor PNL sau colegilor din PNL, nu cred ca a existat nicio disfunctionalitate majora", a spus Ponta.

El a spus ca nu l-a contactat pe Antonescu si nici nu a fost contactat de acesta pentru a discuta.

"Eu nu pot sa contactez pe stenograme. Ne vedem, nu trebuie sa ne cautam foarte mult. Stiu ca e in Israel", a spus Ponta.

In conditiile in care jurnalistii i-au spus ca Antonescu nu a mai plecat in Israel, Ponta a replicat: "Si cu asta s-a razgandit?".

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si-a anulat vizita oficiala pe care urma sa o faca in Israel, au declarat surse parlamentare, care au precizat ca motivul este legat de conditiile meteo si de problemele legate de modificarea Codului Penal si de Legea amnistiei.

Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, s-a intalnit, luni dimineata, la biroul sau de la Senat cu mai multi membri ai conducerii partidului, printre care si liderii grupurilor parlamentare, desi avea programata o deplasare oficiala in Israel.

Orasul Ierusalim se confrunta o furtuna de zapada "istorica", primarul orasului facand apel, vineri, la armata pentru a veni in ajutor persoanelor aflate in masinile blocate.

Initial, vizita lui Antonescu in Israel fusese doar amanata, presedintele Senatului urmand sa plece din Bucuresti luni dupa-amiaza. Ulterior, decizia a fost de anulare a vizitei, potrivit surselor citate.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Ponta Antonescu prezidentiale, #Ponta Antonescu Israel , #Crin Antonescu