Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 13:37
5342 citiri
Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii

Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele PNL, Crin Antonescu, de minciuna si atitudine duplicitara, in legatura cu deciziile de votare a Legii amnistiei.

Intrebat, luni, cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.

"Domnul Antonescu si-a mintit colegii, am fost la USL 12 persoane si a fost de acord cu Legea amnistiei. Dupa aceea a zis sa dau Ordonanta de Urgenta mai bine. Am spus, evident, ca nu dau Ordonanta de Urgenta pe asa ceva si s-a hotarat, repet, in USL. Nu ar fi prima data cand domnul Antonescu ne spune una noua, alta colegilor sai si alta presei. La fel si cu Rosia Montana. Nu stim ce va face maine", a spus premierul Victor Ponta.

"I-am spus limpede primului ministru ca desi exista motive, ratiuni pentru a discuta serios despre o lege a amnistiei eu nu cred ca acest lucru trebuie facut in fuga in conditiile in care primul ministru nu e in tara si in conditiile in care nu exista un aviz al Ministerului Justitiei", a spus Antonescu vineri, in cadrul Biroului Politic al PNL.

"Premierul a insistat pornind de la aceeasi idee cu care a insistat si in Cazul Rosia Montana, o idee stupida, si anume ca se poate foarte bine ca domnia sa sa spuna ca nu e de acord, ca anumiti ministri sa spuna ca nu e bine, ca eu ca lider politic din anumite ratiuni nu sunt de acord, dar ce sa vezi... in Parlament trece legea. I-am spus ca asa ceva nu sta in picioare si sa luam doar acele decizii pe care consideram ca suntem indreptatiti sa le luam", a mai spus liderul liberal.

Victor Ponta a recunoscut insa ca presedintele PNL l-a anuntat la inceputul saptamanii trecute ca nu mai e de acord cu aceasta lege.

Ponta vrea amnistia si Codul Penal rediscutate in Parlament: Reactia Ambasadei SUA, total gresita

"E adevarat ca domnul Antonescu mi-a spus luni ca nu ar mai vota. I-a pacalit pe colegii sai", a spus presedintele PSD, care insa s-a ferit sa vorbeasca de ruptura in USL. "Cata vreme USL isi indeplineste obiectivele, USL functioneaza. Nu am ce le reprosa ministrilor PNL", a incheiat Victor Ponta.

Citeste si:
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Teza „guvernului meu” (format din „partidul meu”) este o teză băsistă prin excelență. Ea a fost formulată în primul mandat al domnului Băsescu Traian ca Primar General al Capitalei...
Sursa: Ziare.com