Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 13:37
5476 citiri
Ponta, atac dur la Antonescu: Si-a mintit colegii
Foto: victorponta.ro

Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele PNL, Crin Antonescu, de minciuna si atitudine duplicitara, in legatura cu deciziile de votare a Legii amnistiei.

Intrebat, luni, cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.

"Domnul Antonescu si-a mintit colegii, am fost la USL 12 persoane si a fost de acord cu Legea amnistiei. Dupa aceea a zis sa dau Ordonanta de Urgenta mai bine. Am spus, evident, ca nu dau Ordonanta de Urgenta pe asa ceva si s-a hotarat, repet, in USL. Nu ar fi prima data cand domnul Antonescu ne spune una noua, alta colegilor sai si alta presei. La fel si cu Rosia Montana. Nu stim ce va face maine", a spus premierul Victor Ponta.

"I-am spus limpede primului ministru ca desi exista motive, ratiuni pentru a discuta serios despre o lege a amnistiei eu nu cred ca acest lucru trebuie facut in fuga in conditiile in care primul ministru nu e in tara si in conditiile in care nu exista un aviz al Ministerului Justitiei", a spus Antonescu vineri, in cadrul Biroului Politic al PNL.

"Premierul a insistat pornind de la aceeasi idee cu care a insistat si in Cazul Rosia Montana, o idee stupida, si anume ca se poate foarte bine ca domnia sa sa spuna ca nu e de acord, ca anumiti ministri sa spuna ca nu e bine, ca eu ca lider politic din anumite ratiuni nu sunt de acord, dar ce sa vezi... in Parlament trece legea. I-am spus ca asa ceva nu sta in picioare si sa luam doar acele decizii pe care consideram ca suntem indreptatiti sa le luam", a mai spus liderul liberal.

Victor Ponta a recunoscut insa ca presedintele PNL l-a anuntat la inceputul saptamanii trecute ca nu mai e de acord cu aceasta lege.

Ponta vrea amnistia si Codul Penal rediscutate in Parlament: Reactia Ambasadei SUA, total gresita

"E adevarat ca domnul Antonescu mi-a spus luni ca nu ar mai vota. I-a pacalit pe colegii sai", a spus presedintele PSD, care insa s-a ferit sa vorbeasca de ruptura in USL. "Cata vreme USL isi indeplineste obiectivele, USL functioneaza. Nu am ce le reprosa ministrilor PNL", a incheiat Victor Ponta.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Victor Ponta Crin Antonescu mincinos duplicitar, #Ponta Antonescu mintire colegi PNL, #Ponta crin minciuni colegi , #Crin Antonescu