Ponta: De la anul o sa coabitez cu Crin. S-ar putea sa fie mai dificil

Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 18:51
2850 citiri
Ponta: De la anul o sa coabitez cu Crin. S-ar putea sa fie mai dificil

Presedintele PSD, Victor Ponta, este amfitrionul Congresului partidului care se va finaliza, sambata, prin reconfirmarea sa ca sef peste social-democrati.

Ponta a venit foarte relaxat la Sala Palatului, s-a salutat cu cei prezenti, s-a pupat cu doamnele, a dat mana cu domnii, l-a primit pe Adrian Nastase, a degustat dulceturi de la un stand amenajat in apropierea salii unde se tine Congresul, a inspectat cabinele unde se va vota sambata si a facut si multe glume.

Congresul PSD: cele mai importante momente si declaratii

Una dintre ele a fost dupa discursul colegului de USL, Crin Antonescu. Dupa ce liderul PNL a vorbit despre importanta USL fara sa se abtina, insa, de a spune si ca regimul Basescu trebuie schimbat, Ponta a facut o gluma referitoare la coabitare.

"Impartasesc toate acest idei de unitate", a spus Ponta despre afirmatiile lui Antonescu.

"Eram insa un pic ingandurat... Ma gandeam ca de la anul o sa coabitez cu Crin si ma gandeam ca s-ar putea sa fie chiar mai dificil, dar in mod sigur va fi mai bine pentru Romania", a spus Ponta, starnind rasete si aplauze din sala.

Antonescu, la Congresul PSD: Nu sunt socialist si nici femeie, dar va multumesc

Social-democratii s-au reunit, vineri, in prima zi a Congresului in care isi vor alege noua conducere. Practic, insa, daca nu apar surprize, este vorba doar de reconfirmarea functiilor pentru cei care le detin si acum.

Momentul culminant al zilei de vineri a fost venirea lui Adrian Nastase la Sala Palatului. Fostul lider al social democratilor s-a aratat emotionat si a spus ca scopul sau nu este doar de a revedea prieteni si colegi, dar si de a evalua cum s-au schimbat raporturile de forta in interiorul partidului.

Nastase, la Congresul PSD: M-am schimbat in bine dupa asa o incercare

La intrarea lui Nastase in sala unde are loc Congresul, din difuzoare au inceput sa rasune acordurile "Odei Bucuriei", iar cand a fost prezentat de Victor Ponta toata sala s-a ridicat in picioare si a aplaudat minute in sir.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta coabitare Antonescu prezidentiale, #Antonescu Jos Basescu Congres PSD , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Pontalau, iti dorim mult succes..sa se indeplineasca ce spui..