Ponta, despre laudele lui Basescu: Incearca sa bage batul

Joi, 18 Aprilie 2013, ora 22:37
4188 citiri
Ponta, despre laudele lui Basescu: Incearca sa bage batul
Foto: Antena 3

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca aprecierile pozitive ale lui Traian Basescu la adresa activitatii Guvernului reprezinta de fapt o strategie prin care incearca sa creeze probleme in USL.

Aflat in studiorile Antena 3, Victor Ponta a fost intrebat daca nu cumva laudele lui Traian Basescu la adresa reprezinta o tactica prin care presedintele doreste sa amplifice problemele din USL.

"Presedintele Basescu cand ma lauda, profita de aceste... Sigur ca da, e o tactica, dar e normal. Daca noi nu tinem frontul absolut unit intotdeauna cineva va incerca sa se strecoare, cum zice romanul, sa bage batul.

Ne-ati vazut pe Crin Antonescu si pe mine impreuna, cred, in fiecare zi, tocmai ca sa transmitem colegilor nostri din Gorj, Buzau, Botosani 'nu va lasati pacaliti', USL este un proiect la care si Crin si eu tinem foarte mult", a sustinut Victor Ponta.

Antonescu: Eu nu sunt asa incantat ca Basescu de propriul meu Guvern

Premierul a explicat ca nemultumirile PNL legate de numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA nu s-au datorat temerii ca s-ar fi apropiat de Traian Basescu, ci ca ar putea fi "pacalit" de presedinte.

"Teama era ca sunt pacalit, ca intru intr-o capcana si ca presedintele va inchide apoi capcana iar pierderea va fi pentru mine.

Nu cred ca este o capcana, am avut aceeasi temere la inceput, acum sunt convins ca am procedat foarte bine. Viitorul va dovedi daca am avut dreptate.

Ma bucur ca si Crin Antonescu a inteles lucrul asta, am avut mai multe discutii", a dezvaluit premierul.

El a tinut sa sublinieze ca are incredere "suta la suta" in conducerea PNL, insa nu a uitat sa se planga de criticile care ii sunt aduse de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Ludovic Orban.

"Ei sunt la Putere cu mine, dar tot timpul Guvernul nu este bun, Guvern in care ministrii liberali sunt acolo si fac o treaba foarte buna.

Tot timpul iesirile publice impotriva Guvernului, a USL, transmit mesajul ca Antonescu si Ponta nu zic, dar uite ce probleme... Vreau sa cred ca niste oameni maturi, domnul Frunzaverde este un om matur, ca stilul asta cu scandal la televizor nu ajuta USL.

Nu vreau sa fiu folosit ca perete in care domnul Frunzaverde plateste polite domnului Basescu, ce au de impartit e treaba lor", a spus premierul.

Ponta ii atentioneaza pe Frunzaverde, Stanescu si Orban: Nu pot sa-si tina gura, ne putem lipsi de ei

Ponta a tinut sa sublinieze ca a avut si el nemultumiri, dar nu a "criticat public ministrii".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Victor Ponta Crin Antonescu, #Victor Ponta capcana Basescu, #Victor Ponta numire Kovesi , #Crin Antonescu