Ponta, despre relatia cu Antonescu: Suntem impreuna, doar ca nu stam in aceeasi casa seara

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 22:33
1794 citiri
Ponta, despre relatia cu Antonescu: Suntem impreuna, doar ca nu stam in aceeasi casa seara
Foto: Facebook

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv, ca, in mod contrar speculatiilor din presa, are o relatie foarte buna cu presedintele PNL, Crin Antonescu, doar ca nu stau seara in aceeasi casa.

"Am tot citit cum m-am certat cu Crin Antonescu, sau m-am 'racit' cu Crin Antonescu, sigur, era greu sa ne incalzim pe vremurile acestea. Vreau sa va spun: relatia noastra personala functioneaza la fel de bine, am fost impreuna la toate deciziile, suntem impreuna la conferinte de presa, la emisiuni, doar ca nu stam in aceeasi casa seara", a spus Ponta.

Ponta: Nu participam la investirea Guvernului Ungureanu

In acest context, liderul PSD a transmis ca doreste ca acest model sa fie adoptat si de liderii din teritoriu, avand in vedere apropierea alegerilor locale. Presedintele social-democratilor a adaugat ca termenul pentru finalizarea negocierilor locale cu PNL si PC este de doua saptamani pentru desemnarea candidatilor la locale, iar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, va fi coordonatorul de campanie pentru locale.

Victor Ponta a mai precizat ca, pana in acest moment, PSD a inregistrat 450 de mii de membri, fapt care arata ca este cel mai mare partid din Romania.

Si presedintele PNL Crin Antonescu a respins speculatiile unor disensiuni cu Victor Ponta, generate de diferentele de tonalitate a discursului public al celor doi lideri USL.

Antonescu a tinut sa le replice celor care au remarcat "echilibrul" discursului lui Victor Ponta si "extremismul, isteria" din discursul sau, speculand o eventuala ruptura intre co-presedintii USL.

Antonescu: Avem un guvern "decolorat si cu ochi albastri"

Crin Antonescu a sustinut ca nu poate sa spuna lucrurile care sunt evidente, pe care le critica si strada si apoi sa iasa si sa afirme ca "nu e chiar asa de rau". Antonescu a subliniat ca nici Victor Ponta nu aduce laude guvernului.

"Iar ideea ca USL, dincolo de accente, de temperamente, ar avea cea mai mica fisura, e o speranta absolut falsa pe care acesti oameni si-o fac. Sigur ca e un moment in care - ca doar ne jucam de-a serviciile, doar avem un sef de sercivii care umbla prin Parlament sa faca guvern, care trimite avioane sa aduca tatari inzapeziti - sigur ca in aceasta situatie presiunile, influentele, diversiunile se intensifica. Le garantez tuturor acestor tovarasi deghizati in domni ca nu au niciun fel de sansa, cel putin pe acest palier", a comentat presedintele liberalilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta Crin Antonescu, #relatie Antonescu Ponta, #Antonescu Ponta USL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
siamezilor,va spun eu...v-ati cufurit pe voi,cu Razvan premier!