Ponta ii mai da o lovitura lui Antonescu: Daniel Constantin a spus adevarul!

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 17:29
8678 citiri
Ponta ii mai da o lovitura lui Antonescu: Daniel Constantin a spus adevarul!
Foto: ziuadevest.ro

Premierul Victor Ponta confirma spusele sefului PC, Daniel Constantin, potrivit carora Crin Antonescu stia ce contine pactul de coabitare inainte de a fi semnat, lucru negat in permanenta de liderul PNL.

"La nivel uman inteleg supararea lui Daniel Constantin care peste noapte a devenit tinta numarul 1 si pentru Crin si pentru presa basista, ceea ce este nedrept. Strict politic insa era mult mai bine daca nu relata public acele momente din trecutul USL petrecute totusi in spatele usilor inchise!

El a spus bineinteles adevarul, dar sper ca acest adevar spus intr-un moment tensionat sa nu cauzeze rani personale si politice greu de vindecat", a declarat Victor Ponta, sambata, pentru site-ul stiripesurse.ro.

Afirmatiile vin in contextul in care premierul a sustinut, vineri, ca a decis ca USL sa mearga inainte, dand impresia ca tensiunile provocate de restructurarea Guvernului s-au stins.

Crin Antonescu i-a dat termen sefului Executivului ca pana luni sa aleaga intre PNL si PC.

Conflictul a izbucnit in momentul in care prim-ministrul Ponta a decis infiintarea unei pozitii de vicepremier pentru Daniel Constantin, lucru respins categoric de Crin Antonescu, care a spus ca in acest fel functia ar fi "devalorizata".

In replica, Daniel Constantin l-a acuzat pe liderul liberalilor ca a trecut de la politica bunului simt la cea a jignirilor si a plusat, dezvaluind ca Antonescu nu numai ca a cunoscut ce contine pactul de coabitare semnat de Traian Basescu si Victor Ponta la finalul lui 2012, ci ar fi facut si adnotari pe document.

Constantin: L-am vazut pe Antonescu, facea corecturi, cu pixul, pe pactul de coabitare

Crin Antonescu a sustinut in permanenta, in ultimul an, ca el nu este parte a acestui pact, nu l-a semnat si nu a avut cunostinta de continutul lui inainte de a fi parafat de presedinte si premier, acuzandu-l in repetate randuri pe Victor Ponta ca a facut intelegeri cu Traian Basescu, inamicul public al USL.

Nu este prima oara cand Victor Ponta si Crin Antonescu se acuza reciproc de minciuna, un episod similar fiind inregistrat in luna decembrie, la finalul caruia liderul PNL le-a spus jurnalistilor ca nu va mai aparea alaturi de liderul PSD la declaratii comune.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Ponta Antonescu pact Constantin, #Ponta Constantin acord coabitare, #Ponta Antonescu acord coabitare , #Crin Antonescu