Ponta regreta atacul lui Antonescu: Ma bazez pe cei care nu uita cine e adversarul Romaniei

Marti, 18 Martie 2014, ora 11:02
3475 citiri
Ponta regreta atacul lui Antonescu: Ma bazez pe cei care nu uita cine e adversarul Romaniei
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut ca regreta afirmatiile facute de liderul liberal Crin Antonescu, care a afirmat ca adversarul politic al PNL va fi PSD, si nu Traian Basescu.

"Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!", a scris Victor Ponta, pe contul sau de Facebook.

Reactia prim-ministrului vine dupa o declaratie facuta, luni seara, de Crin Antonescu, la Realitatea Tv: "O spun limpede: adversarul nostru politic de acum incolo este PSD".

Antonescu: Adversarul nostru politic de acum incolo este PSD, nu Basescu

"Batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci se da cu PSD. Cu acelasi PSD pe care, din pacate, l-am redescoperit cu tentatie de partid-stat", a mai spus presedintele PNL.

Crin Antonescu a respins categoric, luni seara, ideea refacerii USL dupa alegerile europarlamentare, ipoteza sustinuta de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, subliniind faptul ca uniunea nu se va mai reface, in schimb PSD va simti ce inseamna ca liberalii sa fie in Opozitie.

F.N.

#Antonescu PSD adversar, #Ponta Basescu adversar, #Ponta refacere USL , #Crin Antonescu