Ponta si Antonescu: Ludovic Orban a fost mereu impotriva USL, dar nu risca sanctiuni

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 17:00
4081 citiri
Ponta si Antonescu: Ludovic Orban a fost mereu impotriva USL, dar nu risca sanctiuni
Foto: Romania Tv

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, joi, ca PNL-istul Ludovic Orban a fost mereu impotriva acestei aliante, dar ca nu risca sanctiuni pentru declaratiile sale.

"Ludovic Orban nu mi-a dat un raspuns clar la intrebarea ce a pierdut pe mana PSD-ului sau USL-ului. Nimeni n-a pus in discutie despartirea de PSD, iar pozitia lui Orban este singulara. El nu risca sanctiuni", a declarat Crin Antonescu.

Victor Ponta a marturisit ca PNL-istul a fost mereu impotriva aliantei USL si ca afirmatiile sale nu sunt surprinzatoare.

"Sa vedem daca la alegeri va candida independent, sau pe lista PNL", a comentat Victor Ponta.

Deputatul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca social-democratii sunt cei care au initiat referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu si, prin urmare, nu este normal ca PNL sa deconteze in mod nedrept rezultatul referendumului.

Orban: PSD a initiat referendumul, nu mi se pare normal ca PNL sa deconteze

In replica, presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut ca partidul sau si-a asumat referendumul si rezultatul acestuia impreuna cu colegii de la PSD.

"Am vazut ceva pe surse, dar e fals. Referendumul este o chestiune pe care ne-am asumat-o impreuna, decontul acestui episod politic il asumam impreuna cu partenerii nostri, toate aceste lucruri sunt intoxicari, ca sa creeze certuri intre noi", a explicat Antonescu.

Potrivit unei informatii survenite pe surse, Crin Antonescu ar fi declarat, joi, ca ideea suspendarii presedintelui Traian Basescu nu a fost a sa, ci a colegilor social-democrati.

Antonescu, catre Orban: Ce vrei, sa rupem USL? - surse

Atat Antonescu, cat si Ponta, au reiterat ca alianta USL este una puternica si ca nimeni altcineva, cu exceptia lui Ludovic Orban, nu a aruncat vina unuia asupra altuia.

Ponta si Antonescu: Se fac multe dosare politice

Rugati sa comenteze cazul secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care este audiat la DNA pentru ca ar fi folosit 10 metode de fraudare a votului de la referendum, cei doi lideri ai USL au fost rezervati in declaratii.

DNA: Liviu Dragnea a utilizat 10 metode de fraudare a votului

"Nu comentez decat ce am vazut, vreau sa cred ca nu se mai fac dosare politice. Dar de ce sa faci un dosar la seful de campanie al USL? Nu e o intimidare, Dragnea va fi tot seful de campanie. De asemenea, imi aduc aminte ca Adriean Videanu prezenta public datele de la referendum, deci e ilegal ca acest lucru sa fie facut de USL, dar e legal de la PDL?", s-a intrebat retoric premierul Victor Ponta.

Crin Antonescu a precizat ca inca de la refrendum, Parchetul General "cheama o serie de lideri politice pe motive curat politice".

DNA a prezentat nu mai putin de zece metode prin care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fraudat votul de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, printre care turismul electoral, falsificarea de semnaturi si votul exercitat de minori.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Victor Ponta declaratii Ludovic Orban, #Crin Antonescu declaratii Ludovic Orban, #Ponta acuzatii Liviu Dragnea DNA , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Aloo pe antenescu, puneti-l să vorbească in engleză! Hă, hă, hă!
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
"Sot" si "sotie"! poantă si antenescu! Pic si Poc! Hă, hă, hă!