Martisoare politice: De la "iarna din inimi si minti", pana la invitatii la intalnire

Duminica, 01 Martie 2015, ora 12:10
3145 citiri
Martisoare politice: De la "iarna din inimi si minti", pana la invitatii la intalnire
Foto: Facebook/Victor Ponta

Cu ocazia zilei de 1 martie, oamenii politici s-au intrecut in mesaje pe retele de socializare.

Zeci de mii de oameni au fost impresionati dupa ce seful statului a scris pe pagina de Facebook Klaus Iohannis ca "Suntem impreuna de peste 25 de ani si cel mai frumos martisor ramane, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie", adaugand o fotografie in care ii ofera primei doamne un buchet de ghiocei.

Martisorul lui Klaus Iohannis pentru prima doamna (Foto)

A urmat premierul care a transmis un mesaj catre toate femeile. "De Martisor urez doamnelor si domnisoarelor o primavara frumoasa si plina de bucurii (si noua tuturor sa scapam de lunga iarna din inimile si mintile noastre!) ", a comentat pe pagina de Facebook Victor Ponta. Seful Guvernului a postat si o imagine in care apare alaturi de femeile din viata sa: sotia, fiica si mama.

Nici Traian Basescu nu a uitat de aceasta zi speciala si a postat pe pagina de Facebook Traian Basescu mesajul "Un martisor pentru doamne si domnisoare!", insotit de o fotografie cu flori.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu s-a lasat mai prejos si a transmis si el un gand frumos femeilor. "Inceputul primaverii este un prilej de bucurie pentru noi toti. Imi exprim speranta ca aceasta primvara va fi una prospera si cu multe impliniri", a notat pe pagina de Facebook Calin Popescu Tariceanu.

Pe aceeasi retea de socializare a reactionat si presedintele Camerei Deputatilor. "Va doresc tuturor o primavara frumoasa, care sa va aduca zambete si impliniri!", a notat pe Facebook Valeriu Zgonea, unde a postat si o fotografie cu un cosulet cu ghiocei.

Si Eugen Nicolicea a transmis doamnelor si domnisoarelor "O primavara frumoasa".

Ministrul Fondurilor Europene nu s-a multumit cu un simplu gand, ci le-a invitat pe toate doamnele si domnisoarele la o intalnire. Acesta le-a dat intalnire femeilor incepand cu ora ora 11:00 "pe Bd. Unirii din Buzau, pentru a va oferi o floare si un gand bun de 1 Martie!", a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

"Un 1 martie fericit si o primavara frumoasa, cu multe bucurii, satisfactii si voie buna", este si mesajul transmis de ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, pe Facebook.

A.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Victor Ponta 1 martie, #politicieni mesaje 1 martie, #1 martie flori politicieni, #1 martie politicieni , #Daciana Sarbu