Victor Ponta, Craciun cu familia, in jurul bradului

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 09:49
4731 citiri
Victor Ponta, Craciun cu familia, in jurul bradului
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta petrece Craciunul in familie, impartasind cu romanii o fotografie in care apare alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu, si fiica lor Irina.

"Craciun fericit tuturor!", este mesajul liderului PSD care insoteste fotografia.

Foto: Facebook Victor Ponta

Miercuri, in Ajun, Ponta a trismis si un mesaj video in care le-a facut urari romanilor, dar le-a si impartasit invataturile pe care si le-a insusit anul acesta.

Ce le ureaza Victor Ponta romanilor de Craciun: Sa fie ca si mine... (Video)

In ajun de Craciun, Victor Ponta a tinut sa le transmita romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorilor de iarna, urandu-le sa fie ca el: cu familia, copiii si prietenii.

"In fiecare an, Craciunul e un moment special si as incepe prin a le ura tuturor romanilor si tuturor oamenilor din aceasta lume un sfarsit de an bun, un Craciun fericit imi doresc sa fie ca si mine cu familia, cu copiii, cu prietenii. (...)

A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an si cu lucruri gresite si pentru mine un an din care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victoriile pe care le-am avut. Faptul ca avem in fata un an in care poate intelegem toti ca avem o sansa extraordinara sa dovedim ca cei care au murit acum 25 de ani nu au murit degeaba. Si ca noi am invatat nu doar din lucrurile rele si din lucrurile bune ca avem atat de mult de facut", a transmis Victor Ponta in Ajun.

Ponta anunta ca nu va raspunde la telefon 3 zile: Cine i-a "confiscat" telefonul

Si anul trecut premierul a petrecut Craciunul tot in familie, insa privea spre noul an cu cu totul alte sentimente.

"In asteptarea unui An Nou la care privim cu multa speranta, va doresc sa traiti sarbatorile alaturi de familie, in liniste si armonie. Bunatatea, intelepciunea, toleranta si pacea in suflet sa fie darurile pe care sa le primim cu totii de Craciun. Sarbatori fericite!", ura Ponta anul trecut.

In fotografia postata atunci apareau si socrii premierului, mama Dacianei si senatorul Ilie Sarbu.

Foto: Facebook Victor Ponta

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta Craciun familie poza, #Victor Ponta mesaj Craciun 2014, #Victor Ponta Craciun 2013 , #Daciana Sarbu