PNL vrea sa-l demita pe Ponta cu o motiune a cetatenilor - cate semnaturi a strans

Luni, 13 Iulie 2015, ora 18:58
3864 citiri
PNL vrea sa-l demita pe Ponta cu o motiune a cetatenilor - cate semnaturi a strans
Foto: Ziare.com

PNL a strans la nivel national 150.000 de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta, a declarat luni Marian Petrache, secretar general al partidului, precizand ca liberalii si-au propus sa stranga un milion de semnaturi in cadrul campaniei "Semneaza-i demisia lui Ponta".

"Astazi, avem in jur de 150.000 de semnaturi ce au fost stranse timp de o saptamana la nivelul tuturor filialelor din tara. Maine, la sedinta Biroului Permanent National, vom face o noua centralizare pentru a vedea exact datele concrete. Ne-am propus sa strangem un milion de semnaturi in vederea demiterii premierului Ponta.

Este o actiune politica si face parte din campania noastra, impreuna cu motiunile de cenzura, de plecare a acestui Guvern, deoarece noi consideram ca este un lucru rau pentru Romania", a afirmat, pentru Agerpres, Petrache, prezent la un cort special amenajat pentru aceasta actiune de filiala sectorului 5 a partidului.

Motiunea populara pentru demiterea lui Ponta: PNL vrea sa stranga un milion de semnaturi

Marian Petrache a aratat ca actiunea PNL nu il priveste pe "omul Victor Ponta, nici pe presedintele PSD, ci pe premierul Romaniei". El a respins acuzele ca ar exista un "plan" al presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul procurorilor, de demitere a premierului.

"Introducerea in spatiul public a acestor idei sunt lucruri foarte grave pentru democratia romaneasca si cand faci asemenea afirmatii ar trebui sa existe dovezi. Suntem o tara europeana si e lucru foarte grav sa spui ca procurorii sunt amestecati in asemenea cazuri.

(...) Sa intelegem ca primul-ministru poate sa faca orice si procurorii nu au voie sa instrumenteze, pentru ca in felul acesta ar putea sa pice un Guvern? Eu cred ca trebuie sa separam lucrurile. Nimeni nu e pe viata, in fapt numai justitia poate stabili daca e vinovat de ceva", a adaugat el.

PNL are un nou plan pentru a-l da jos pe Ponta: Motiune de cenzura cetateneasca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat pe 22 iunie ca liberalii initiaza o motiune populara pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PNL semnaturi demitere Ponta, #petitie demitere Ponta, #campanie demisie Ponta , #demisie
Comentarii