Ponta si-a dat demisia: Il propune pe Dusa interimar (Video)

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 14:15
3950 citiri
Ponta si-a dat demisia: Il propune pe Dusa interimar (Video)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a transmis ca ii va inmana demisia presedintelui Klaus Iohannis, miercuri seara, si il va propune pe ministrul Apararii, Mircea Dusa, ca prim-ministru interimar.

"Eu o sa-l propun (pe Mircea Dusa - n.red.) pentru ca sunt un om serios. Ma intereseaza ce se intampla cu Guvernul. Cand ii trimit presedintelui demisia, ii trimit si o propunere pentru interimat. Pana se indeplinesc procedurile, sa stiu ca e cineva care se ocupa ca lucrurile sa fie in regula, 24 de ore din 24", a explicat premierul dupa ce a iesit de la sedinta coalitiei de guvernare.

Romania in strada - Ponta demisioneaza - LIVE

"Am facut o guvernare foarte buna. La ora 16:00 avem o ultima sedinta de guvern, in care o sa le multumesc colegilor si o sa adoptam actele in lucru. In aceasta seara ii trimit demisia lui Iohannis", a mai spus Ponta.

El a adaugat faptul ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu liderul PSD, Liviu Dragnea, marti seara, cand mii de oamenii au iesit pe strazile din Bucuresti si au cerut demisia Executivului si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa tragedia din clubul Colectiv.

Dupa Ponta, si Piedone isi da demisia: Poate ca atunci cand mii de oameni iti cer sa pleci, e bine uneori sa asculti

Incendiu in Colectiv Miting de protest impresionant in Bucuresti si in tara: "Sa va fie frica, poporul se ridica!"

"Le-am spus ca asta este decizia corecta pentru ca in tara este o stare de tulburare, de incertitudine si ca este pacat sa stricam ce am facut bun pana acum. Noi suntem o echipa guvernamentala, o echipa de coalitie si era normal sa luam o asemenea decizie. (...). Problemele nerezolvate le va rezolva viitorul premier", a punctat Victor Ponta.

Pe de alta parte, surse citate de televiziunile de stiri au aratat ca Gabriel Oprea ar fi declarat ca nu mai doreste sa faca parte dintr-un alt guvern.

Oprea nu mai vrea in niciun guvern, PSD "taie legaturile" cu UNPR (Surse)

Intrebat de jurnalisti daca poate confirma aceasta informatie, Ponta s-a rezumat sa spuna ca "deciziile politice va vor fi transmise de liderii politici".

Ponta si-a dat demisia: Oprea spune ca au decis sa asculte vocea strazii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta interimat Dusa, #Dusa premier interimar, #Ponta demisie Guvern , #demisie