DNA il contrazice pe Ponta: Documentul de pe Facebook, din continutul opiniei separate a expertului desemnat de Sova

Miercuri, 19 August 2015, ora 17:27
7063 citiri
DNA il contrazice pe Ponta: Documentul de pe Facebook, din continutul opiniei separate a expertului desemnat de Sova
Foto: Ziare.com

Directia Nationala Anticoruptie sustine ca fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, in legatura cu dosarul sau de la DNA, este de fapt un extras din continutul opiniei separate a unui expert desemnat de Dan Sova, cercetat in aceeasi speta, si ca nu reprezinta nicidecum rezultatul raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza.

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor-Viorel este in realitate un extras din continutul opiniei separate a unuia dintre expertii inculpatilor, respectiv expertul desemnat de inculpatul Sova Dan-Coman si nu reprezinta nicidecum rezultatul raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza. Raportul respectiv a fost intocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, in conformitate cu art. 172 si urmatoarele CPP", a precizat miercuri DNA la solicitarea Agerpres.

Ponta: Opinia publica e manipulata, sechestrul pe apartament nu mi-a fost pus azi (Video)

DNA reitereaza ca expertul judiciar independent desemnat in cauza a stabilit ca valoarea prejudiciului produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala retinuta in sarcina lui Victor Ponta se ridica la suma de 51.321,80 lei.

"Mentionam ca raportul integral de expertiza fiscala si contabila contine 29 de file si 8 anexe", mai precizeaza DNA.

Premierul Victor Ponta a scris miercuri, pe Facebook, ca este o "manipulare" prezentarea de catre DNA a prejudiciului din dosarul sau, ca urmare a expertizei.

Ponta, sechestru pe apartament - are de platit peste 51.000 de lei

"Regret faptul ca batalia politica si de media se duce cu arme necinstite - din expertiza facuta in dosarul meu se arata ca SCA 'Sova si Asociatii' si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu mine de 51.321 de lei si se arata, de asemenea, ca au fost platite taxe si impozite de catre 'Cabinet Avocat Ponta Victor' in suma de 53.000 lei!

Deci, prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorand voit plata celor 53.000 lei! Adunand cele doua sume nu rezulta prejudiciu fata de statul roman, care a incasat in plus 2.000 de lei!", a scris miercuri premierul Victor Ponta pe Facebook.

El a atasat postarii o copie dupa aceasta "constatare", precizand ca sechestrul a fost pus in data de 13 iulie.

Ponta a venit din nou la DNA: I s-a cerut demisia. Premierul zice ca statul ii e dator

Premierul Victor Ponta s-a prezentat miercuri la DNA, fiind citat in dosarul Rovinari - Turceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#DNA document Ponta, #Ponta sechestru DNA, #Ponta prejudiciu DNA , #DNA
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Plagiattore si Sova - pe viata - la Berceni sau Caracal...