Urmaritul penal Ponta tine cu dintii de fotoliul de la Palatul Victoria - Vezi principalele declaratii si momente ale zilei

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 23:45
46038 citiri
Urmaritul penal Ponta tine cu dintii de fotoliul de la Palatul Victoria - Vezi principalele declaratii si momente ale zilei

Premierul Victor Ponta a mers, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala, unde i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal, avand calitatea de suspect, in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat si senatorul PSD Dan Sova.

Ca urmare a acestor acuzatii DNA, presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta. In replica, prim-ministrul a spus ca Parlamentul l-a numit in functie si doar Parlamentul il poate demite.

In aceste conditii, proteste in care se va cere demisia lui Victor Ponta va avea loc, vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti si in Piata Unirii din Cluj.

Acuzatiile impotriva lui Ponta vizeaza activitatea sa anterioara de avocat, mai exact de reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", in dosarul privind fapte de coruptie savarsite la companiile energetice Turceni si Rovinari in legatura cu incheierea unor contracte de asistenta juridica, potrivit unui comunicat DNA.

Premierul Ponta, audiat la DNA in dosarul lui Sova

Premierul Ponta, urmarit penal: spalare de bani si 17 infractiuni de fals

Astfel, Victor Ponta este suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor. Procurorii anticoruptie arata ca, printre altele, premierul a falsificat 16 acte prin metoda copy-paste din documentele altor avocati, ce sustin ca nu au lucrat niciodata cu premierul.

Avocatul Ponta, acuzat de DNA inclusiv de fals in acte prin metoda copy-paste

Ziare.com v-a prezentat, minut cu minut, principalele declaratii si evolutiile legate de acest subiect:

17.27 - Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta sa plece acum, daca nu vrea sa faca mai mult rau tarii decat a facut din 2012 pana in prezent.

"Buna ziua Viorel,

Daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM! Fiecare minut pe care il petreci in fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea Romaniei. Deci, inca odata, PLEACA, PLEACA ACUM!

Iar daca tu nu stii ca tara este mai presus de interesele tale, vei invata acest lucru, dar din pacate pe spinarea romanilor. Asculta te rog pe unul mai batran ca tine, PLEACA ACUM!", a scris pe Facebook Traian Basescu.

17.25 - Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat ca pana luni comisia juridica a Camerei Deputatilor se va intruni si va prezenta "calendarul desfasurarii pana la votul final in plen".

"S-a modificat regulamentul, grupul parlamentar al PNL a votat si din acest motiv impotriva noii forme, care prelungeste procedurile (...) Grupul PNL va vota in favoarea cerereii formulate de procurorul genereral, la vedere. Facem apel la toti deputatii sa sustina aceasta solicitare. Nu este vorba de un vot in cazul unui deputat oarecare, e vorba de un vot privitor la un deputat care detine pozitia de prim ministru. Obstructionarea justitiei ar risca sa prabuseasca imaginea Romaniei intr-un mod grav", a mai spus Ludovic Orban.

Foto: Captura Romania TV

17.24 - "Este inacceptabil ca premierul Victor Ponta vrea sa se foloseasca de majoritatea din Parlament pentru a obstructiona justitia. Este acuzat de frauda", a comentat pe Twitter liderul grupului PPE, europarlamentarul Manfred Weber, transmite corespondentul Ziare.com la Bruxelles, Dana Cotoara.

17.18 - Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a explicat, la iesirea de la sedinta Biroului Permanent, care sunt procedurile in ceea ce priveste solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmarii penale impotriva premierului Victor Ponta, pentru conflict de interese.

Asadar, Biroul Permanent al Comisiei Juridice are termen pana luni, desi in regulament sunt prevazute cinci zile, ca sa formuleze o informare in acest sens. Mai exact, deputatii juristi trebuie sa spuna cat timp considera ca au nevoie pentru a stuudia, alaturi de avocatii prim-ministrului, dosarul de 1110 pagini.

Apoi, Comisia are la dispozitie maximum 14 zile pentru prezentarea unui raport favorabil sau nu cu privire la solicitarea DNA.

17.00 - Delegatia europarlamentarilor PSD si-a exprimat "intregul sprijin" pentru premierul Victor Ponta, adaugand ca presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda fara acordul Parlamentului.

"Avand in vedere ultimele evenimente, dar si speculatiile din spatiul public, delegatia europarlamentarilor Partidului Social Democrat isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta, care a luat masuri extrem de importante pentru Romania in acesti ani, cu impact pozitiv asupra economiei.

O demisie a lui Victor Ponta ar afecta trendul economic si social pozitiv pe care se afla Romania. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul, iar acesta urmeaza sa se pronunte", se precizeaza intr-un comunicat remis Mediafax.

16.36 - Casa de avocatura a lui Dan Sova i-a dat unei rude a premierului Victor Ponta un autoturism marca Audi Allroad, se arata in ordonanta DNA de dispunere a controlului judiciar pe numele senatorului PSD.

DNA: Familia lui Ponta a primit un Audi Allroad "cadou" de la Dan Sova

16.10 - DNA a informat ca senatorul PSD Dan Sova este cercetat sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, in dosarul in care este implicat alaturi Ponta.

Dan Sova este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, se arata intr-un comunicat al DNA.

Dan Sova, cercetat sub control judiciar pentru fals, evaziune si spalare de bani

16.20 - Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Galati, ca Victor Ponta ar trebui sa isi dea "demisia neintarziata" din toate "functiunile politice", acesta fiind singurul raspuns "care sa atenueze pata uriasa de rusine de pe obrazul Romaniei", potrivit Mediafax.

15.50 - Dan Sova a iesit din sediul DNA, vineri la pranz, dupa mai multe ore de audieri in dosarul in care este implicat alaturi de premierul Victor Ponta.

Senatorul PSD a spus ca DNA a extins urmarirea penala impotriva sa, dar ca, nici in aceste conditii, nu intentioneaza sa-si dea demisia din Parlament.

DNA a extins urmarirea penala fata de Sova: Nu are nicio legatura domnul Ponta. Nu-mi dau demisia

15.46 - Presedintele Organizatiei PSD Harghita, ministrul Apararii Mircea Dusa, considera ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia, intrucat a ajuns in functie in urma unui vot popular si, potrivit Constitutiei, numai Parlamentul il poate demite pe seful Guvernului, potrivit Agerpres.

15.38 - Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare catre ambasadele Statelor Unite si ale tuturor statelor UE acreditate la Bucuresti, in care isi prezinta punctul de vedere cu privire la faptul ca DNA l-a pus sub urmarire penala in dosarul Turceni-Rovinari.

In scrisoarea prezentata de postul Romania TV se arata mai intai ca Victor Ponta a fost anuntat ca este urmarit penal "in aceeasi zi in care opozitia - PNL - a depus in Parlament o motiune de cenzura fara fundament cu scopul de a inlatura de la putere actualul guvern condus de Victor Ponta".

Ponta le-a scris ambasadelor UE si SUA despre urmarirea sa penala: Ce vina are Basescu

15.20 - Dan Sova a iesit de la audierile DNA. Senatorul PSD a spus ca DNA a extins urmarirea penala impotriva sa, dar ca, nici in aceste conditii, nu intentioneaza sa-si dea demisia din Parlament.

14.48 - Comisia Europeana a precizat, prin intermediul Minei Andreeva, adjunctul purtatorului de cuvant, la solicitarea corespondentului Ziare.com la Bruxelles, Dana Cotoara, ca "nu comenteaza cu privire la investigatiile in curs de desfasurare".

14.45 - Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au precizat, intr-un comunicat de presa, ca "situatia in care premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, face ca demisia din functie sa fie una obligatorie".

"Acest gest nu poate astepta. Orice intarziere este de natura a pune Romania intr-o postura ingrata in relatia cu partenerii internationali", sustin liderii PNL.

14.41 - Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu considera ca Victor Ponta nu trebuie sa plece din fruntea Guvernului.

"Victor Ponta nu trebuie sa plece din fruntea Guvernului Romaniei si are de asemenea o datorie fata de fiecare cetatean al tarii", a declarat Banicioiu pentru Agerpres.

14.38 - Un protest in care se va cere demisia lui Victor Ponta va avea loc, vineri, incepand cu ora 18.00, in Piata Victoriei.

"Este inadmisibil sa avem un premier urmarit penal care nu vrea sa dimisioneze. Cerem demisia lui Victor Viorel Ponta din toate functiile publice detinute!", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului, Ponta, Demisia!.

"Ponta, copy-paste this: 'Demisia'", este mesajul afisat pe bannerul protestului, postat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Foto: Facebook/Uniti Salvam

14.35 - "Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale", a notat ironic europarlamentarul Siegfried Muresan pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/Siegfried Muresan

14.16 - Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca Victor Ponta fusese citat legal la DNA in urma cu mai multe zile, inceperea urmaririi penale in dosarul in care este acuzat de mai multe fapte de coruptie fiind decisa la inceputul lunii mai cu privire la fapta. Kovesi a respins ideea ca Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA pentru ca tot astazi PNL a depus motiune de cenzura.

Foto: Captura Digi24

14.05 - Europarlamentarul Siegfried Muresan a subliniat ca prim-ministrii plagiatori sunt complici la intoarcerea tarii cu susul in jos, referindu-se la scandalul in care este implicat Victor Ponta.

"Plagiatorii sunt prim-ministri, suspectii de coruptie sunt avocati si parlamentari, mentorii lor au stat sau stau prin puscarii. Ei sunt complici la intoarcerea tarii cu susul in jos. Tine doar de noi sa readucem lucrurile la normal", a scris pe Facebook Siegfried Muresan.

13.50 - Scandalul de coruptie in care este implicat premierul Victor Ponta a ajuns si in presa internationala. Publicatii si agentii precum Reuters, BBC, The Guardian, Bloomberg si Novinite au relatat despre faptul ca DNA a inceput urmarirea penala fata de prim-ministrul roman.

13.49 - Deputatul PNL Raluca Turcan a spus ca "Victor Ponta a intins la maximum coarda respectului fata de institutiile statului si a suprematiei legii".

"A sfidat, a batjocorit, a pus mai presus de lege si democratie interesul partenerului sau de afaceri, al clientelei lui politice. Victor Ponta si-a ingropat nu doar viitorul politic, ci si partidul (...) L-a aparat pe Dan Sova pentru ca justitia sa nu ajunga la el. Nu mai e niciun dubiu ca la noi coruptia sta la masa guvernului, sta chiar in capul mesei. (...) Vom vota la vedere pentru inceperea urmaririi penale in parlament", a declarat deputatul PNL intr-un comunicat transmis Ziare.com.

13.35 - Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, considera ca este un act de iresponsabilitatea ca Victor Ponta sa nu-si dea demisia.

"Sustin cererea Presedintelui adresata Prim-ministrului Ponta de a demisiona. Victor Ponta a devenit incompatibil moral si politic pentru functia de prim-ministru. Daca nu-si va da demisia, ar fi un nou act de iresponsabilitate, care ar putea arunca Romania in instabilitate politica", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

13.32 - Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in plin scandal pe dosarul lui Victor Ponta la DNA.

Oficialul european a spus ca "e o zi interesanta", dupa ce Iohannis i-a urat bun venit in Romania.

"Bine ati venit in Romania, bine ati venit la Cotroceni! Imi pare bine ca ati venit, sunt vremuri interesante", l-a intampinat Iohannis pe Timmermans.

"E o zi interesanta", a replicat presedintele CE.

13.25 - Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a precizat, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca "Victor Ponta nu are de ce sa plece de la Guvern".

"Opozitia si propaganda se agita acum, dar amintesc tuturor ca Guvernul are in spate votul cetatenilor si pe cel al Parlamentului. Acestea sunt instantele care dau legitimitate Guvernului, iar acest Guvern si Victor Ponta au primit legitimitate de la Parlament si de la alegatori. Prin urmare, Executivul trebuie sa isi duca mai departe mandatul, cu Victor Ponta premier, indiferent de agitatia unora sau a altora", a aratat seful deputatilor.

13.20 - Victor Ponta a reactionat la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a-si da demisia din functia de premier. Acesta a spus ca Parlamentul l-a numit in functie si doar aceasta institutie il poate demite.

"Am avut cu presedintele Iohannis o discutie institutionala extrem de corecta si civilizata! Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita! Cred ca respectarea principiilor constitutionale este esentiala pt societatea noastra si in niciun caz nu pot accepta ca un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului si a cetatenilor acestei tari! Asta ar insemna dictatura si cred ca la peste 25 ani dupa 1989 ar fi o mare eroare pt noi toti!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

13.16 - Europarlamentarul Monica Macovei este de parere ca Victor Ponta nu mai poate fi premierul Romaniei.

"De la DNA, Victor Ponta trebuie sa mearga direct acasa. Ponta nu mai trebuie sa fie prim-ministru. Romania nu poate fi condusa de un premier urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru 3 infractiuni: fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani", a scris pe Facebook Monica Macovei.

13.14 - Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a anuntat ca va convoca Biroul Permanent al acestui for, vineri, la ora 17.00, pentru a discuta cazul premierului si deputatului PSD Victor Ponta, pentru care DNA a cerut ridicarea imunitatii fiind acuzat de conflict de interese.

13.09 - Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa.

"DNA a comunicat public a premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale. Dupa parerea mea, este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale. Pentru Romania, cel mai rau lucru care s-ar putea intampla este o criza politica. Solicit demisia primului ministrul Victor Ponta. Am comunicat aceste consideratii premierului intr-o discutie pe care am avut-o acum cateva minute", a precizat Klaus Iohannis intr-o scurta declaratie de presa tinuta la Palatul Cotroceni.

Foto: Administratia Prezidentiala

Victor Ponta, urmarit penal - Klaus Iohannis i-a cerut demisia

13.06 - Surse citate de Mediafax au dezvaluit ca presedintele Klaus Iohannis l-ar fi chemat pe Victor Ponta la Cotroceni pentru a-i prezenta cele doua variante: ori demisioneaza ori va fi suspendat din functie.

13.02 - Victor Ponta spunea, in decembrie 2014, ca daca DNA va cere aviz pentru urmarirea penala impotriva sa in dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale de anul trecut, "cu siguranta" va demisiona din functia de prim-ministru.

"Cu siguranta, daca DNA va cere inceperea urmarii penale fata de mine, voi demisiona. Doar n-o sa spunem acum ca sta prim-ministrul cercetat penal", a declarat Ponta, intr-o emisiune la Antena 3.

12.50 - Ministrul Muncii Rovana Plumb considera ca Victor Ponta trebuie sa isi duca la capat mandatul de premier, pentru ca are lucruri importante de finalizat, cum ar fi Codul Fiscal si Legea salarizarii.

"Premierul Ponta trebuie sa isi continue mandatul. Politica se face in Parlament. Mi se pare suspect ca acest dosar apare in ziua in care PNL depune motiune de cenzura. Poate este o coincidenta.

Guvernul trebuie sa isi duca mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier. Ponta este premier in baza unui mandat clar primit de la cetateni la alegerile din 2012, mandat pe care trebuie sa il duca pana la capat. Avem teme importante - Legea salarizarii, Codul Fiscal - pe care trebuie sa le finalizam", a scris pe Facebook Rovana Plumb.

12.49 - Senatorul PSD Dan Sova este audiat la DNA la aceasta ora.

12.46 - Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, sustine ca premierul nu are de ce sa-si dea demisia. Mai mult, Firea considera ca este mai mult decat suspect ca DNA l-a chemat pe Victor Ponta la audieri chiar in ziua in care Opozitia a depus o motiune de cenzura.

"Sincer, mi se pare foarte suspect faptul ca domnul Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa motiunea de cenzura a celor din PNL. Este cel putin ciudat acest intreg caz. Institutiile, in repetate randuri, au precizat ca nu exista nicio problema", afirma Firea intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com.

12.41 - Victor Ponta declara in urma cu trei luni ca, in cazul in care se va incepe urmarirea penala impotriva sa intr-un dosar, atunci nu mai poate ramane in functia de premier al Romaniei.

"Daca se face un dosar in care fata de mine se incepe urmarirea penala, nu am cum sa raman in functia de prim-ministru, sa stau in fiecare dimineata sa dau explicatii cum e cu dosarul. Dar eu sper ca in 2015 nu se schimba guvernele cu mijloace judiciare. Cred acest lucru, ca nu se va intampla", a precizat Victor Ponta, pe 2 martie 2015, la Antena 3.

Ponta, acum 3 luni: Daca DNA incepe urmarirea penala in ce ma priveste, VOI DEMISIONA (Video)

12.36 - Europarlamentarul Cristian Preda a notat ca presedintele Klaus Iohannis nu mai poate sa ramana tacut si trebuie sa ii ceara urgent demisia lui Victor Ponta.

"Criza morala din Romania se adanceste: dupa parlamentari si ministri condamnati, avem un prim-ministru urmarit penal. (...) Klaus Iohannis nu mai poate ramane neutru si tacut: trebuie sa-i ceara urgent demisia lui Ponta! Nu exista vreo tara in care premierul sa fie urmarit penal", a scris pe Facebook Cristian Preda.

12.33 - Victor Ponta a intrat cu coloana oficiala pe poarta de la Cotroceni.

12.30 - Prim-ministrul a plecat de la Guvern dupa doua minute catre Palatul Cotroceni.

12.28 - Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria.

12.10 - Victor Ponta a postat pe Facebook si o adeverinta de la Baroul Bucuresti potrivit careia nu a facut si nu face parte din casa de avocatura "Sova si Asociatii", sugerand ca nu ar avea nicio legatura cu Dan Sova.

Insa DNA sustine ca Ponta a fost partener cu Sova, nu asociat, iar dovada pentru faptul ca cei doi au conlucrat se gaseste intr-un articol din anul 2007 de pe site-ul Juridice.ro

12.05 - Victor Ponta a postat pe Facebook, la scurt timp dupa iesirea de la DNA, mai multe documente pe care le numeste "Dovezi ale neimplicarii in cazul Turceni-Rovinari".

"Cateva informatii despre motivul pentru care am fost chemat azi la DNA. Situatia este clara din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face in Parlament!", a scris pe Facebook Victor Ponta, alaturand mai multe documente ale celor doua companii energetice de stat si ale Baroului Bucuresti.

Suspectul Ponta publica pe Facebook "dovezi ale neimplicarii in cazul Turceni-Rovinari"

Care sunt acuzatiile

Pentru ca infractiunile comise de Victor Ponta ar fi fost savarsite cand acesta era avocat si nu ocupa o functie de ministru, nu a fost nevoie de o solicitare a DNA pentru ridicare imunitatii.

De asemenea, procurorii au decis sa ceara avizul Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta pentru conflict de interese. Acuzatiile se refera la numirea lui Dan Sova in functia de ministru.

DNA cere in cazul Ponta si aviz pentru ridicarea imunitatii

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca o parte insemnata din sumele obtinute de catre SCA "Sova si Asociatii" de la cele doua complexe energetice (Turceni si Rovinari) a fost destinata exclusiv interesului personal al lui Sova si a persoanelor din sfera sa relationala.

La data 6 mai, arata DNA, s-a dispus predarea, de catre autoritatea fiscala competenta, a tuturor inscrisurilor existente privind actele de inspectie fiscala efectuate la Cabinetul de Avocat "Ponta Victor Viorel".

Dupa ce au fost analizate aceste documente, a reiesit ca pe 30 august 2007, intre SCA "Sova si Asociatii" reprezentata de Sova si cabinetul lui Ponta s-a incheiat "o conventie de conlucrare profesionala, avand ca obiect conlucrarea celor doua parti in dosarele de natura penala, de drept penal al afacerilor, precum si in alte cauze in care se va ivi necesitatea".

Conventia s-a incheiat pe o perioada nedeterminata. In conventie s-a prevazut ca pentru lucrarile profesionale efectuate in conlucrare, onorariile sa fie incasate de societatea de avocati, iar Ponta, avocat la acea vreme, sa primeasca o suma fixa de 2.000 euro, pentru care va emite o factura lunara. Prin act aditional, incepand cu luna aprilie 2008, s-a majorat la suma de 3.000 euro/luna onorariul avocatului Ponta Victor-Viorel.

Conventia de conlucrare s-a incheiat in luna decembrie 2008, moment in care Ponta a devenit ministru.

Actualul premier a folosit la acea vreme o parte din sumele obtinute de la SCA "Sova si Asociatii" pentru cumpararea a doua apartamente de lux intr-un complex rezidential situat in Bucuresti.

DNA l-a vrut pe Sova arestat

Senatorul PSD Dan Sova este urmarit penal pentru complicitate la abuz. Procurorii DNA au cerut Senatului avizarea arestarii sale preventive, insa Senatul a respins cererea.

Procurorii spun ca fostul ministru ar fi incasat sute de mii de euro pentru intelegeri prin care statul a fost prejudiciat cu 71 milioane de lei (peste 16 milioane de euro).

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut, in urma cu doua luni, arestarea senatorului Dan Sova, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ponta DNA, #Ponta dosar DNA, #Ponta Sova DNA , #DNA
Comentarii
Poza Mos bazil
Mos bazil
rank 5
Ponta: O sa NE cheme sa dam declaratii. Pe cine, NE ? Toata gasca ?
Poza inovator
inovator
rank 5