Ponta contesta controlul judiciar: Nu m-a acuzat nimeni ca am primit 220.000 de euro

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 13:38
8861 citiri
Ponta contesta controlul judiciar: Nu m-a acuzat nimeni ca am primit 220.000 de euro
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta, plasat marti sub control judiciar de DNA, a comentat pe o retea de socializare noul sau dosar, sustinand ca nu a fost acuzat ca a primit bani, asa cum au transmis unii jurnalisti.

"Nu m-a acuzat nimeni ca am primit 220.000 (sau orice alta suma de bani)! ", a scris Victor Ponta pe Facebook, dand link catre o publicatie care titra astfel.

Acesta a precizat ca miercuri va contesta controlul judiciar la ICCJ, astfel incat sa poate sa se apere.

"Decizia procurorilor a fost urmatoarea 'sa nu fac declaratii in mass media referitoare la obiectul cauzei sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumenteaza cauza, la celelalte persoane cercetate in cauza, precum si la martorii audiati'. Dupa decizia ICCJ voi putea sa imi expun punctul de vedere si sa imi demonstrez nevinovatia!", a punctat el.

Amintim ca Victor Ponta a fost pus timp de doua luni sub control judiciar de catre procurorii DNA. Acesta este acuzat ca si-a folosit influenta pentru a obtine - pentru el sau pentru altcineva - bani sau alte foloase necuvenite si de complicitate la spalare de bani.

Procurorii spun ca fostul premier ar fi luat 220.000 de euro pentru a organiza o vizita in Romania a unei "personalitati politice straine" despre care presa spune ca ar fi fostul premier britanic Tony Blair.

#Ponta control judiciar DNA, #Ponta control judiciar, #Ponta control judiciar Blair , #DNA