Ziare.com

Actorul Bogdan Stanoevici, propus ministru: A plecat din tara inainte de Revolutie, s-a intors in 2011 (Video)

Luni, 03 Martie 2014, ora 21:03

   

Actorul Bogdan Stanoevici, propus ministru: A plecat din tara inainte de Revolutie, s-a intors in 2011 (Video)
Bogdan Stanoevici, propus pentru postul de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri precum "Sania albastra", de Ioan Carmazan, "Noi, cei din linia intai", de Sergiu Nicolaescu, si "Tertium non datur", de Lucian Pintilie.

Bogdan Stanoevici, nascut pe 22 ianuarie 1958, la Bucuresti, a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "Ion Luca Caragiale" din Capitala.

Ponta a prezentat noul Guvern: PSD l-a validat, chiar daca e plin de tehnocrati tineri

In anii '80, actorul Bogdan Stanoevici a interpretat o serie de roluri principale in film si in teatru si era unul dintre cunoscutii membri al grupului SONG. Era destinat unei cariere de succes.

Cu doar cateva luni inainte de Revolutie, acesta a parasit Romania in 1989, stabilindu-se in Franta, unde si-a continuat cariera actoriceasca. Bogdan Stanoevici a revenit in Romania in anul 2011.

In perioada 1977-1989, acesta joaca in Romania in 13 lungmetraje, intre care "Eu, tu, si... Ovidiu" (1978), "Trandafirul galben" (1982), "Sa mori ranit din dragoste de viata" (1984), "Secretul lui Nemesis" (1987), "Francois Villon - Poetul vagabond" (1987), "Destinatia Mahmudia", de Alexandru Boiangiu, "Melodii la Costinesti", de Constantin Paun, "Noi, cei din linia intai", de Sergiu Nicolaescu, "Sania albastra", de Ioan Carmazan, si "Dans la cage", de Bogdan Dragulescu,.

Din 1989, acesta joaca in pelicule precum "Illusions", de Salah Sermini, "La guerre de vide", de Nicolas Cabos, "Bac 14", de Giovani Quene, "La Ferme", de Mathieu Zeitindjioglou, "Half Spirit", de Henri Barges, "Bingo", de Maurice Illouz, "L'engrenage", de Franck Nicotra, "Quicksand", de John Makenzie, "Toronto R-V", de Andra Nicols, si "Tertium non datur", de Lucian Pintilie.

De asemenea, in perioada 1979 - 1989, Bogdan Stanoevici joaca, in Romania, in zece piese de teatru, printre care "Jocul dragostei si al intamplarii", de D. Galgotiu, "Asteptand pe altcineva", de Tudor Marascu, "Fata din andros", de Grigore Gonta, iar in 1991 a jucat in "Ces fous hypocrites", de Bogdan Stanoevici, urmand spectacole precum "Faisons un reve", de Jaques Lorcey, "Le systeme ribadier", de Bogdan Stanoevici, "Les dix petits negres", de Marc Lesage, "Dr. Jekill & Mr. Hyde", de Marc Lesage, "Le Premier", de Marc Lesage, "Les portes du ciel", de Stephan Hillel, "Nietzsche, Wagner et autres Cruautes", de Marc Lesage, iar in 2006 joaca in "Love".


Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 5052 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Actorul Bogdan Stanoevici - "roluri principale" ?

Eu nici macar n-am auzit de el...

 

grob...ti-am dat 5 puncte , daca nu vb de politica esti bun .

.

Grobule..asta este cel ce i-a taiat pe Dinica si Iordache ...

la numarul de roluri principale in canal...

cum poti sa te referi in aceeasi fraza la dinica

iordache si talentatul asta ca nu i-am retinut numele si nici nu vreau.s-o fi intors din occident cand i-o fi zis ponta sau anturaju: "stai pe aproape ca mergem la furat "

Atunci ar trebui...

...numit Salam la cultura ,ca tot " canta " cu Bregovici. Aberatii si mistouri guvernamentale. Schimbari de ochii lumii ,pentru adormit copii care stau dupa ora 22.00 la sinteza zilei.

 

Actorul Bogdan Stanoevici, preput - ministru

cu seringa in vena....

 

o propunere inexplicabila!

l-am vazut la niste emisiuni, poate prin niste filme, nu stiu exact, dar nu asta conteaza! In emisiunile alea, parea sa nu priceapa nimic din ce se vorbea si era mereu pe dos.Cine stie ce pile are!

 

este explicabila...este a lui Ponta...

.

acum am citit, a jucat in niste filme,

aveam dreptate! Nu vad cum il califica asta sa fie ministru!

 

Ha! Ronald Reagan era actor si a devenit presedinte...

Ce vrei sa spui cu faptul ca n-ar fi calificat ???? 90% din politicieni nu sunt 'calificati' pentru ce fac.

acest individ este ruda doamnei Naum, mama plagiatorului

si acum s-a gasit dinsa sa il alunece in Gubernie...

ministru..

acest foame-in-gat a fost in frantza dar dragostea de tzara a fost mai puternica si s-a intors.suna frumos, nu?adevarul este ca nu-i bun de nimic. decat foame-in-gat in frantza mai bine ministru in romania.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor