Cum a lesinat cabinetul Ponta dand exemplu personal (Pamflet)

Miercuri, 27 August 2014, ora 23:50
4216 citiri
Cum a lesinat cabinetul Ponta dand exemplu personal (Pamflet)
Foto: Servus Press

Marti am privit la televizor imaginile cu unii membri ai Guvernului dand exemplu personal la donarea de sange. De la inceput a parut suspect faptul ca ministrii nu pot dona sange decat chemand la fata locului toate televiziunile, cu camerele lor de luat vederi, ca sa fie filmati cand fac un gest patriotic.

Miercuri dimineata, televiziunile reluau stirea dintr-un ziar central cum ca gestul patriotic a fost cam de ochii soacrei, intrucat unul din ministri stia prea bine ca nu poate dona sange fiiind sub tratament cu antibiotice, iar altii s-au lasat intepati, dar au intrerupt donarea, simtind ca lesina.

Donarea de sange, misiune grea pentru ministri - a ajuns la rebuturi

Las la o parte modul cum lesinau ca niste domnisoare de pension cei care ar trebui sa fie bataiosi in lupta contra crizei, sa se afle la datorie in apararea tarii, sa stea pavaza de neclintit contra coruptiei si stalp de netrecut in contra evazionisitilor.

Observ insa ca rareori s-a vazut un om in toata firea, lesinand la donarea de sange, si cu atat mai rar sa lesine intreg grupul prezent, fara exceptie. La asa ceva, tare mi se pare ca ministrii domnului Ponta ar trebui supusi la un control medical de curaj si barbatie.

Istoria pare cusuta cu ata alba, cu atat mai mult cu cat suspiciunea il vizeaza si pe ministrul sanatatii, medic de profesie - stomatolog, ce e drept, dar tot medic - care a trecut prin facultate, n-ar trebui sa se sperie de sange si cu atat mai putin sa lesine, ca o mireasa in noaptea nuntii.

In plus, observa si Pacala ca ministrii nostri n-au simtit nevoia sa dea respectivul exemplu personal nici asta primavara la inundatii, nici acum un an sau altadata cand se anunta lipsa de sange, ci exact acum, cand alegerile prezidentiale bat la usa, iar domnul Ponta asteapta sa treaca pragul usii, cu urale si ovatii.

De altfel, insusi premierul s-a cam ferit sa dea exemplul personal laolalta cu ceilalti si a facut gestul patriotic la Tulcea, fara multi martori, capabili sa observe cu coada ochiului daca lesina sau nu.

Totusi, n-as zice ca asta cu donarea de sange e o scamatorie electorala, daca n-ar coincide cu un alt exemplu personal, cand premierul tocmai imparte autobuze noi-noute la primarii, pentru uzul scolilor din toata tara si chiar din Republica Moldova, unde au ajuns exact in momentul cand incepe campania noastra electorala. Ce lovitura de imagine!

Iar autobuzele se impart cu skepsis, cand primarii asteapta legea permisiva privind migratia intre partide, exact pentru ca cei din opozitie sa poata sari mai usor parleazul fie la PSD-ul lui Ponta, fie la partiduletul lui Tariceanu, care taieste ca tantarul, sugand de la altii.

Dar, intrucat campania electorala abia a inceput, prevad ca membrii Guvernului Ponta nu-si vor perfectiona imaginea, pana nu vor trece inca o proba, de la care e greu sa te sustragi pe motiv de lesin: ii asteapta alta imagine pozitiva, cand isi vor turna cate o galeata cu gheata in cap.

De asta nu scapa nimeni, e o moda europeana, se practica, face imagine, are scop umanitar si nu prezinta contraindicatii, nici daca te-ai tratat cu penicilina.

Totusi, daca unii pretind ca lesina, s-ar putea ca organele de resort sa trimita din timp la fata locului cateva ambulante si doua elicoptere SMURD, pentru salvat survietuitorii campaniei electorale.

Astea vor astepta, fireste, pe la usa de serviciu, pentru ca la usa din fata vor fi televiziunile, cu camerele lor de luat vederi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#ministri donat sange, #Ponta donat sange, #ponta campanie electorala , #guvern
Comentarii
S
Stan
rank 1
De domne, sunt banditi de guler alb, ca daca erau de aia cu pistolul
Poza ORD cel adevarat
ORD cel adevarat
rank 5