Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Motiunea se dezbate in Parlament: Ponta sta pe Facebook si scrie despre fiica sa

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 12:18
4913 citiri
Motiunea se dezbate in Parlament: Ponta sta pe Facebook si scrie despre fiica sa
Foto: Digi 24 TV

Premierul Victor Ponta se pare ca are alte preocupari (paterne, nu politice) chiar in momentele dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PNL impotriva guvernului sau.

In timpul discursurilor sustinute de reprezentantii grupurilor parlamentare, Victor Ponta posteaza pe Facebook de pe telefonul mobil, aceeasta fiind ipostaza in care este surprins mai mereu de televiziunile care transmit dezbaterea din plen. Premierul si-a exprimat astfel pe reteaua de socializare regretul ca nu a putut merge vineri la serbarea fiicei sale, Irina.

"Imi pare ffff rau ca azi nu am putut fi prezent la Serbarea Irinei! Dar sunt extrem de mandru de ea (ca si de Andrei - impreuna ei sunt cea mai importanta realizare a vietii mele)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Foto: Facebook/Victor Ponta

De asemenea, imediat dupa ce si-a incheiat discursul de la tribuna Parlamentului, echipa de comunicare a lui Victor Ponta a inceput sa posteze pe reteaua de socializare ceea ce rostise premierul in fata colegilor.

"Participarea romanilor la vot este un drept fundamental. Mi-am exprimat regretul ca in noiembrie la sectiile de vot din strainatate nu toti romanii au putut sa voteze. Tin sa amintesc ca si colegii liberali in 2009 au acuzat votul din diaspora, atunci cand Traian Basescu a castigat alegerile.

In plus, in motiunea de astazi se vorbeste despre alegerile locale pe care trebuie sa le organizam, dar Opozitia a votat in unanimitate legea 115 pe 2015 care se refera tocmai la alegerile locale", arata alta postare de pe Facebook a sefului Executivului.

"Am participat la multe motiuni, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa particip la una care nu priveste activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului. Cred ca este important ca in dezbaterea politica sa nu ii pacalim pe romani!

In 2012, Uniunea Social Liberala a venit cu un alt guvern si am obtinut voturile pentru demiterea Guvernului PDL. Asta inseamna politica serioasa!", se arata in alta postare a lui Victor Ponta pe Facebook.

I.O.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Victor Ponta motiune cenzura, #Victor Ponta fiica , #guvern