Ponta: Marianei Mot i s-a facut rau dupa ce a sunat-o liderul PSD de la Olt

Marti, 20 Iunie 2017, ora 20:40
6222 citiri
Ponta: Marianei Mot i s-a facut rau dupa ce a sunat-o liderul PSD de la Olt
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat marti, la Parlament, ca secretarului de stat in Ministerul Justitiei Mariana Mot, careia Tudorel Toader i-a delegat atributiile, i s-a facut rau inaintea sedintei de guvern, dupa ce a primit un telefon de la presedintele PSD Olt, Paul Stanescu.

"Nu trebuiau sa vina ministrii, au venit toti cei imputerniciti, absolut toti, cu exceptia doamnei secretar de stat Mot de la Olt, care inteleg ca i s-a facut rau.

Stiti cum li se face rau? Practic, i s-a facut rau cand a sunat-o domnul Stanescu de la Olt. Problema e urmatoarea: azi, la sedinta de guvern, aveam o ordonanta de la doamna Sevil Shhaideh cu fonduri europene, o ordonanta de la domnul Petrescu cu Start-up nation, o ordonanta de la ministrul Transporturilor cu taxa de drum, adica erau chestiuni importante", a afirmat Victor Ponta.

El a mai spus ca "motiunea nu va trece si atunci, joi, avem o sedinta normala" la care vor veni toti ministrii.

"Dupa motiune, viitorul PSD va fi tragic", a conchis Victor Ponta.

Sedinta Executivului se amana pana joi, cand "premierul este convins ca toti ministrii vor fi prezenti la sedinta", a anuntat anterior purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu.

#Ponta Mariana Mot facut rau, #Ponta sedinta joi, #Ponta sedinta amanata marti , #guvern