Ponta neaga ca vrea sa limiteze atributiile SRI (Video)

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 16:45
3176 citiri
Ponta neaga ca vrea sa limiteze atributiile SRI (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta dezminte informatiile de presa conform carora Guvernul ar intentiona sa modifice Legea sigurantei nationale astfel incat atributiile SRI sa fie limitate.

"Vreau sa fac precizarea ca informatiile referitoare la intentia de adoptare a unui act normativ care sa limiteze atributiile Serviciului Roman de Informatii sunt false. Nu mi-a fost prezentat niciun astfel de act normativ pana in acest moment si nici nu am in intentie sa il promovez, in cazul in care vreunul dintre membrii Guvernului ar veni cu o asemenea propunere", a declarat Victor Ponta intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Potrivit unor informatii pe surse, citate de un site de stiri, Guvernul Ponta intentioneaza sa aduca modificari Legii sigurantei nationale astfel incat sa limiteze posibilitatea SRI de a valorifica in instanta, ca probe, informatii care privesc marea coruptie.

Prin modificarile prevazute, negate de premier, informatiile obtinute de SRI ar putea fi utilizate in instanta doar in cadrul dosarelor care vizeaza infractiuni la adresa securitatii nationale.

Ulterior, dupa ce i s-a aratat ca pe site-ul Ministerul Justitiei exista o expunere de motive a proiectului de lege privind modificarea Legii sigurantei nationale, premierul Ponta a sustinut ca "nu cunosc si nu sustin".

"Nu cred ca e momentul, acum, de asemenea proiecte", a declarat, miercuri dupa-amiaza, Victor Ponta.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Victor Ponta atributii SRI, #Victor Ponta lege siguranta nationala, #limitare atributii SRI , #guvern
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
cu ceneaul am terminat
Poza bum
bum
rank 5
ponta neaga ca a plagiat ! ponta neaga ca are un guvern de corupti !