Victor Ponta: 100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL

Sambata, 18 August 2012, ora 12:23
4224 citiri
Victor Ponta: 100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL

Premierul Victor Ponta face bilantul celor o suta de zile de guvernare, sambata, pe blog, intr-o postare cu titlul "100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL".

"S-au implinit 100 de zile de la preluarea guvernarii. Este prematur sa fac un raport, il voi face inainte de alegerile din noiembrie, cand voi cere si votul oamenilor pentru a continua. Dar as face un mic raport preliminar", scrie Ponta pe blog.

Premierul vorbeste in postarea sa despre "oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica", dar si despre "reteaua de crima organizata de la ANAF", care ar beneficia de "protectia directa a lui Traian Basescu".

"As incepe cu ceea ce cred ca este cea mai mare realizare a guvernarii actuale - oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica - prin decizia dificila de a accepta un administrator special, am realizat urmatoarele: am oprit contractele cu baietii destepti care au produs, doar din 2010 cand au fost prelungite de Videanu, PESTE 1 MILIARD DE EURO PAGUBA (si economiile in acest loc de jaf pedelist vor continua), am oprit politizarea societatii si am pregatit pt listarea la bursa la valoarea adevarata a acestei companii

As continua cu reteaua de crima organizata de la ANAF (promovata de Gheorghe Falca si grupul de la Arad, cu protectia directa a lui Traian Basescu) - rezultatul: doar in trimestrul 2 al anului (dupa plecarea lui Blejnar) INCASARILE LA BUGET AU CRESCUT CU 1,2 MILIARDE DE LEI FATA DE PRIMUL TRIMESTRU

Deci simplu: 1,2 mld euro de la Hidroelectrica si 1,2 mld lei de la ANAF!

Pot sa adaug usor cca 50 mil euro prejudiciu la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate produse de activitatea ilegala de anul acesta a fostului presedinte Duta (alt protejat al lui Videanu si al PDL) - sau 50 mil lei furate de Funeriu la Ministerul Educatiei sub pretextul organizarii clasei pregatitoare, sau 200 milioane de euro deja contractati de Dna Udrea si Ministerul Dezvoltarii la faimosul PNDI, ca sa nu mai reamintesc de cei 600 milioane lei pe care MRU i-a dat ca "spaga" inainte de campania electorala de la locale catre primarii PDL; si putem continua acest raport!", scrie premierul Victor Ponta pe blog.

Ponta sustine ca este gata sa trimita acest raport la sediul PDL, dar si catre Laura Kovesi, procurorul general, si catre Daniel Morar, seful DNA.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta, #100 zile guvernare, #oprire mari jafuri, #guverne PDL, #raport preliminar , #guvern