Victor Ponta: Voi ignora orice fel de atacuri politice

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 12:58
4205 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va ignora atacurile politice si i-a sfatuit pe ministri sa faca acelasi lucru.

"Dupa vestile bune pe care mi le-a adus si domnul ministru de Finante si celelalte mi-a fost si mai usor ca ieri sa ignor orice fel de atacuri politice la adresa noastra. Va rog pe toti membrii Guvernului sa va pregatiti pentru faptul ca voi ignora aceste atacuri politice. Cine vrea sa ramana cu scandalul si cu cearta, e treaba lui sau a lor.

Noi avem o obligatie fata de cei 8,5 milioane de romani care au venit la referendum, dar si fata de celelalte milioane de romani care nu au venit la referendum. Suntem Guvernul Romaniei si daca lucrurile merg in directia pe care le-am pus incepand cu 7 mai sunt convins ca oamenii vor fi alaturi de noi pe 9 decembrie si o mare parte dintre noi, cei de aici, va trebui sa guvernam Romania in perioada 2012-2016.

Nu neaparat toti trebuie sa fiti la fel de intelepti ca mine in sensul de a ignora atacurile si de a va concentra, insa cei mai multi dintre dumneavoastra, daca o faceti, cred ca va fi foarte bine", a afirmat Ponta.

El a adaugat, pe un ton de gluma, ca "la un moment dat" o sa-l convinga si pe ministrul Dan Sova sa nu mai raspunda la toate atacurile politice.

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Ponta sedinta Guvern, #Ponta atacuri politice, #Ponta referendum romani , #guvern