Noii ministri din Guvernul Ponta 4 nu mai depun juramantul marti - motivul amanarii

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 14:59
5528 citiri
Noii ministri din Guvernul Ponta 4 nu mai depun juramantul marti - motivul amanarii

Noii ministri din Guvernul Ponta 4 nu vor mai depune juramantul marti seara, dupa cum a anuntat premierul, evenimentul fiind amanat.

Astfel, depunerea juramantului va avea loc miercuri, la ora 9:00, dupa cum a anuntat presedintele in functie Traian Basescu, la Realitatea TV.

"Am convenit cu premierul sa o facem maine dimineata, la ora 9:00, din inadvertente de program", a declarat seful statului.

Premierul Victor Ponta anuntase, luni, ca noii ministri ai Cabinetului sau vor depune juramantul marti seara, la ora 20.30.

Guvernul Ponta 4: Noii ministri depun juramantul marti seara (Video)

"L-am sunat pe domnul presedinte Basescu, pentru ca este vorba despre finalizarea procedurii, si va avea loc, conform discutiei noastre si deciziei domniei sale, maine la ora 20.30. (...)

Intre timp insa, noii ministri au ocazia sa discute cu fostii ministri acolo unde este cazul, despre predare-primire, despre lucrurile importante si, in acelasi timp, sa se pregateasca pentru ca, imediat, de miercuri dimineata, dincolo de sedinta festiva incep dezbaterile in comisiile parlamentare pe proiectul de buget", a precizat premierul prim-ministrul.

Guvernul Ponta 4: Noul Cabinet a fost votat in Parlament

Guvernul Ponta 4 a fost votat de Parlament, luni seara, obtinand cu usurinta majoritatea de care avea nevoie. Astfel, dintre cei 468 de parlamentari prezenti, 377 au fost pentru, numar cu mult peste minimul necesar.

#amanare juramant ministri, #ministri Guvern Ponta 4 juramant , #Guvernul Ponta 4