PNL nu sustine Guvernul Ponta 4: Este un fiasco total

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 15:33
2939 citiri
PNL nu sustine Guvernul Ponta 4: Este un fiasco total

Purtatorul de cuvant al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat luni ca PNL va vota in Parlament impotriva noului Cabinet Ponta, aratand ca este un "Guvern fiasco".

"PNL in mod cert va vota impotriva unui asemenea Guvern, este o formula de Guvern fiasco si credem ca aceasta guvernare Ponta, ca si pana acum, mai ales in viitor, va fi decontata in fiecare zi de toti romanii pentru ca va fi o guvernare care ne va costa din pricina incompetentei si a proastei gestiuni a ministrilor din acest Cabinet. Din punctul de vedere al PNL este un Guvern PSD pe ultima suta de metri. Este un Guvern incropit ca sa treaca iarna.

Vom vedea care este constiinta parlamentarilor care sustin acest Guvern, daca vor intelege ca nu trebuie sa-si bata joc de interesul public si vor vota impotriva acestui Guvern sau nu. In mod cert, parlamentarii PNL se vor opune investirii celui mai prost Guvern PSD pe care l-a avut Romania", a declarat Gorghiu.

Guvernul Ponta 4: Audieri in Parlament - LIVE

Ea a apreciat ca este vorba de o schimbare pur cosmetica a Executivului.

"Vorbim de o schimbare pur cosmetica a Guvernului, nu de substanta, pentru ca eu constat ca au eliminat asa-zisii tehnocrati de se mira lumea abia acum ca erau prin Guvern si i-au schimbat cu ministri din anumite partide politice, cum este PLR, asa-zis partid politic, prin care sa-si asigure o majoritate parlamentara in continuare.

Este un Guvern care, din punctul meu de vedere, nu poate beneficia de prezumptia de Guvern care isi va exercita mandatul in interesul cetateanului si imi arata mie, ca membru al PNL, faptul ca din acest vot din 16 noiembrie, care a sanctionat inclusiv guvernarea facuta sub coordonarea lui Victor Ponta, Ponta si prieteni sai nu au inteles absolut nimic. Mai mult decat atat, au refuzat sa accepte semnificatia acestui vot, care ne spune un lucru simplu: ca PSD si Victor Ponta ar fi trebuit sa renunte la modul consacrat de PSD de a face politica si ar fi trebuit sa gaseasca o formula de imbunatatire a vietii politice si a exercitiului guvernamental", a adaugat Alina Gorghiu.

Guvernul Ponta 4 - Lista cu propunerile de ministri - cine vine si cine pleaca

Plenul reunit al Parlamentului pentru votul privind noul Guvern va avea loc luni, incepand cu ora 18,00.

Citește și:
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Președintele Consiliului Județean Bihor, liberalul Ilie Bolojan, spune că „nu se pune problema” să candideze la Primăria Capitalei, relatează Bihoreanul. El a fost inclus de PNL în...
George Simion, taxat dur după ce a cerut ca România să nu mai ajute Republica Moldova: ”Avem şi noi un mic Putin al nostru”
George Simion, taxat dur după ce a cerut ca România să nu mai ajute Republica Moldova: ”Avem şi noi un mic Putin al nostru”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a criticat declaraţiile liderului AUR George Simion, prin care acesta solicită ca România să nu mai ajute Republica Moldova, susţinând că...