PNL nu sustine Guvernul Ponta 4: Este un fiasco total

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 15:33
2544 citiri
PNL nu sustine Guvernul Ponta 4: Este un fiasco total

Purtatorul de cuvant al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat luni ca PNL va vota in Parlament impotriva noului Cabinet Ponta, aratand ca este un "Guvern fiasco".

"PNL in mod cert va vota impotriva unui asemenea Guvern, este o formula de Guvern fiasco si credem ca aceasta guvernare Ponta, ca si pana acum, mai ales in viitor, va fi decontata in fiecare zi de toti romanii pentru ca va fi o guvernare care ne va costa din pricina incompetentei si a proastei gestiuni a ministrilor din acest Cabinet. Din punctul de vedere al PNL este un Guvern PSD pe ultima suta de metri. Este un Guvern incropit ca sa treaca iarna.

Vom vedea care este constiinta parlamentarilor care sustin acest Guvern, daca vor intelege ca nu trebuie sa-si bata joc de interesul public si vor vota impotriva acestui Guvern sau nu. In mod cert, parlamentarii PNL se vor opune investirii celui mai prost Guvern PSD pe care l-a avut Romania", a declarat Gorghiu.

Guvernul Ponta 4: Audieri in Parlament - LIVE

Ea a apreciat ca este vorba de o schimbare pur cosmetica a Executivului.

"Vorbim de o schimbare pur cosmetica a Guvernului, nu de substanta, pentru ca eu constat ca au eliminat asa-zisii tehnocrati de se mira lumea abia acum ca erau prin Guvern si i-au schimbat cu ministri din anumite partide politice, cum este PLR, asa-zis partid politic, prin care sa-si asigure o majoritate parlamentara in continuare.

Este un Guvern care, din punctul meu de vedere, nu poate beneficia de prezumptia de Guvern care isi va exercita mandatul in interesul cetateanului si imi arata mie, ca membru al PNL, faptul ca din acest vot din 16 noiembrie, care a sanctionat inclusiv guvernarea facuta sub coordonarea lui Victor Ponta, Ponta si prieteni sai nu au inteles absolut nimic. Mai mult decat atat, au refuzat sa accepte semnificatia acestui vot, care ne spune un lucru simplu: ca PSD si Victor Ponta ar fi trebuit sa renunte la modul consacrat de PSD de a face politica si ar fi trebuit sa gaseasca o formula de imbunatatire a vietii politice si a exercitiului guvernamental", a adaugat Alina Gorghiu.

Guvernul Ponta 4 - Lista cu propunerile de ministri - cine vine si cine pleaca

Plenul reunit al Parlamentului pentru votul privind noul Guvern va avea loc luni, incepand cu ora 18,00.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...