Ziua demisiilor pe Facebook: Un ministru anunta ca nu stie daca pleaca sau nu din Guvern

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 21:07
2680 citiri
Ziua demisiilor pe Facebook: Un ministru anunta ca nu stie daca pleaca sau nu din Guvern
Foto: Facebook/Razvan Cotovelea

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a anuntat, sambata seara, pe o retea de socializare ca nu stie daca va mai face parte sau nu din cabinetul Ponta 4.

"Multe speculatii in spatiul virtual si in media...Evident, este foarte interesanta negocierea pentru noul Cabinet Ponta 4. Ma bucura si ma onoreaza mesajele voastre de incurajare, dar daca MSI merge la PSD, UNPR sau PLR atunci este normal sa vina si un nou ministru. Daca nu, continuam impreuna", a scris pe Facebook Razvan Cotovelea.

Acesta a precizat ca notiunile respective vor fi negociate duminica de catre liderii partidelor politice din arcul guvernamental.

"Intalnirea pe care am avut-o azi cu premierul a avut ca subiect principal programul ministerial pentru 2015, dar si prioritatile politice si provocarile care vor urma.

Ma onoreaza si ma bucura foarte mult faptul ca primul ministru a apreciat activitatea mea ca ministru al Societatii Informationale si succesele obtinute de minister si Posta Romana in mandatul din acest an", a punctat Cotovelea.

Precizarile sale vin in contextul in care Razvan Nicolescu, ministrul pentru Energie, Florin Jianu, ministru pentru IMM-uri si Aurelia Cristea, ministrul pentru Dialog Social, au demisionat sambata. Si acestia, ca si Cotovelea, au facut anunturile pe Facebook.

Exemplu lor a fost urmat chiar de insusi premierul, care a scris tot pe reteaua de socializare ca: "Azi a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca leader si ca om - am vorbit cu toti acei colegi (si prieteni in egala masura) ministrii care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului!

Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat - le apreciez calitatile, munca si devotamentul si sper sa accepte ca este doar vorba despre o regandire politica si de actiune administrativa (normala pentru orice Executiv dintr-o tara democratica)! ", a notat pe Facebook Victor Ponta.

A.G.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Cotovelea Guvern Ponta, #Cotovelea ministru Cabinet Ponta, #Cotovelea ministru Societatea Informationala , #Guvernul Ponta 4
Comentarii