De ce ar trebui sa-si dea Ponta pumni in cap (Opinii)

Joi, 25 August 2011, ora 12:20
5426 citiri
De ce ar trebui sa-si dea Ponta pumni in cap (Opinii)

Banii fac Pamantul sa se invarta de cand exista lumea, oamenii si Ion Iliescu, promotorul actiunilor de tip "sacosa", "autocarul" si "turist de Romania, ce alegeri frumoase"!

Astfel ca, a descoperi acum, cu stupoarea cu care constati ca ti-a furat cineva butelia de sub vinetele puse la copt, ca electoratul nu refuza o punga cu pui, ulei si un bilet la Florin Salam inainte sa stranga stampila la piept, si a-i bate obrazul atat lui, cat si emitentului, este o noua ipocrizie bazata pe ideea ca poporul are memoria scurta.

Democratia nu se afla in niciun pericol! Singura suparare a Opozitiei este ca nu s-a ridicat la nivelul cadourilor lui Pinalti, ca sistemul "lor" a functionat mai bine decat "al nostru", ca n-a invatat nimic din episodul "Basescu 2009".

Desigur ca epoca lui Iliescu a apus, si inclusiv presedintele-fondator al democratiei originale ar putea afirma acum ca societatea trebuia sa evolueze, nu sa ramana la stadiul la care a lasat-o dumnealui, adica pro-rusi, pro-capitalism de cumetrie si pro..., dar multi.

Insa de ce sa strici bunatate de obisnuinta, mai ales ca e si utila? "Noi nu vom face asa ceva, cu riscul sa pierdem alegerile", striga Lolek si Bolek. Sa muriti voi? Carei formatiuni ii apartine noul primar de Baia Mare, Chereches, care detine o matusa cu magazin de carne deschis moca in duminica alegerilor locale, motiv pentru un jurnalist neinspirat sa cerceteze, prin urmare sa fie agresat? Edilul morosan a fost mai destept decat tandemul care a considerat ca nu merita sa cheltuie.

Ei bine, domnia si prostia se platesc! Si zgarcenia.

In luna mai, presedintele PSD declara la Cluj asa: "Am cerut puncte de vedere de pe teren despre cum ar trebui sa arate modificarea Legii electorale, prin care sa oprim mita electorala si cumpararea de voturi de catre PDL si sa vedem ce putem oferi in campanie, sa nu ne mai trezim ca noi dam pliante si pixuri, iar PDL da pui, miei si televizoare".

Desigur ca a pune astfel problema, atat eu, cat si politicienii, arata nivelul nostru de civilizatie. Mai ales ca eu chiar incit la marea competitie a desagilor cu merinde, ca sa vad pana unde poate ajunge. Insa nu eu am inventat aceasta maniera de a promova doctrine, ci derbedeii numiti depozitari ai suveranitatii.

Si daca stiu cum stau lucrurile, chit ca acum se dau maicute, ma intreb de ce au pretuit mai mult vacanta de vara, deci odihna lor proprie, decat obiectivul pe care-l invoca solemn, adica despaducherea Romaniei de invazia portocalie? Parca era vorba despre interesul national, de salvarea tarii, de asezarea ei pe aleea democratiilor consolidate, in numele carora merita si sa mori, daramite sa deschizi mai larg pusculita.

Eheeei, insa nu mai sunt banii lui Patriciu!

Eveniment Quarterly Report

Lider PSD despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Lider PSD despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Senatorul Robert Cazanciu (PSD), a declarat luni, despre flagrantul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile apăarute în spaţiul public sunt ireale şi că nu...
PMP respinge orice negocieri cu PNL: ”Liberalii sunt, în acest moment, doar chelnerii de la masa PSD”
PMP respinge orice negocieri cu PNL: ”Liberalii sunt, în acest moment, doar chelnerii de la masa PSD”
Reprezentanţii PMP au dezminţit „fumigene” apărute în spaţiul public potrivit cărora partidul ar fi în discuţii pentru o fuziune cu PNL. Partidul Mişcarea Populară vrea să fie parte...
#Victor Ponta alegeri 2012, #alegeri locale 2012, #alegeri parlamentare 2012, #mita elecorala , #Ion Iliescu