Oasele lui Iliescu in macelaria lui Ponta (Opinii)

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 21:42
4694 citiri
Oasele lui Iliescu in macelaria lui Ponta (Opinii)

Executia lui Mircea Geoana nu reprezinta decat o repetitie cu costume pentru momentul despartirii PSD de Ion Iliescu.

Si nu ma gandesc ca teancul de flacai pe care si i-a tras Victor Ponta la cingatoare, incepand cu Dan Sova si terminand cu Nicu Banicioiu, se antreneaza ca sa-i faca "bau" dupa colt presedintelui-fondator, pentru a aduce mai aproape momentul iesirii acestuia cu picioarele inainte din politica. Ci la pensionarea lui Ion Iliescu, trimiterea lui sa coordoneze organizatia de soimii patriei din Oltenita, ca sa asigure partidului un viitor luminos.

Insa, deocamdata, patriarhul socialismului cu fata umana este util. Talentul acestuia de identificator al dusmanilor de clasa si organizator de detasamente de munca fortata, adaugat spiritului de razbunare, trebuie asezat intr-o matrice. Victor Ponta invata, pur si simplu, cum sa se debaraseze de adversarii care i-ar putea periclita sansele de a canta singur, pe scena sociala, aria revolutiei.

Cand Ion Iliescu nu-i va mai folosi, ii va face cadou o pereche de sosete groase din lana, o scufie si un volum de cantece haiducesti. S-a saturat de accesele sale de guru energetic, cum probabil ca nu suporta nici sa fie considerat manipulat de vechea garda pesedista.

Partidul are nevoie de sange proaspat, fie si cel adus de galeria de vampiri tineri. Ca ei sunt cheia. Simt ca este momentul lor, pe care daca il vor rata, o noua generatie de veleitari nu va mai avea acces la butoane prea curand.

Sunt periculosi, mult mai periculosi decat Ion Iliescu. Pe de-o parte au invatat arta razboiului ideologic, pe de alta o stapanesc pe cea a macelului psihologic. Si au constatat ceva: pe masura ce timpul trece, nervii maturilor se subrezesc, mintea devine tot mai lenta, iar ei sunt tot mai sprinteni. Au 40 de ani de cariera politica in fata, nu in spate, iar infruntarea le ascute simturile.

Apartin categoriei de "golani" care l-a dat tarii pe Radu Mazare, dar cand vor ajunge de varsta acestuia vor fi mult mai versati. Privind mereu spre tabloul lui Ion Iliescu, au scris deja un ghid al supravietuirii printre cutite lungi si stiu ce greseli sa nu faca niciodata: sa aiba incredere. Dorm mereu cu un ochi deschis si sunt pregatiti sa smulga jugulara, deoarece se antreneaza mereu. Iar Victor Ponta le arata din cand in cand o halca de carne, promitandu-le ca va ajunge la toti.

Acum au facut experiente pe Mircea Geoana, insa privesc cu ochii spre vaca de aur. Si-au lustruit galetile, au tinut loc la croitor pentru un costum de piele bolsevica si pandesc. Momentul va veni curand.

Eveniment Quarterly Report

”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut...
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Senatorul Robert Cazanciu (PSD), a declarat luni, despre flagrantul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile apăarute în spaţiul public sunt ireale şi că nu...
#Victor Ponta Ion Iliescu , #Ion Iliescu