Ponta: Am castigat Oltenita pentru domnul Iliescu

Luni, 11 Iunie 2012, ora 12:45
4959 citiri
Ponta: Am castigat Oltenita pentru domnul Iliescu
Foto: Captura Realitatea TV

Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat, luni, foarte multumit de rezultatul alegerilor locale, care ar fi adus partidului sau un numar record de voturi. "PSD nu a avut niciodata un asemenea rezultat", a spus Ponta.

"PSD nu a obtinut niciodata un asemenea rezultat. Nu am pe cine sa cert la partid, pentru ca am foarte multi de felicitat. Aceeasi situatie este si la PNL, si la PC, care are acum un presedinte de Consiliu Judetean. Aceasta arata viabilitatea USL, am castigat mai mult impreuna, decat separat. Niciunul dintre cele trei partide nu a obtinut vreodata un rezultat mai bun".

"USL se dovedeste cel mai puternic proiect politic din ultimii 20 de ani. Am scos PDL din Bucuresti, Flutur a zburat de la Suceava, am castigat Oltenita pentru domnul Iliescu", a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a justificat victoria USL prin faptul ca "oamenii urasc PDL". "Oamenii ii urasc pentru ce au facut, iar aceasta reprezinta o lectie pentru noi sa nu facem la fel".

Rezultate Alegeri Locale 2012

Victor Ponta a mai tinut sa felicite poltistii si jandarmii pentru "modul in care si-au facut datoria". "Este prima data cand politistii si jandarmii nu s-au intors cu spatele, cum au procedat in trecut la alegerile din Neamt sau la Maramures. Au fost arestati oameni care incercau sa cumpere voturi, indiferent din ce partid erau. L-am felicitat personal si pe ministrul de Interne Ioan Rus. A fost un test foarte important pentru Guvernul USL, pe care l-am trecut cu brio", a concluzionat premierul.

#Victor Ponta rezultate alegeri locale, #Victor Ponta Ion Iliescu , #Ion Iliescu
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Emotionant HAHAHAHA. Urechiatule , ai pierdut clujul , si o matura