Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta: Ii urez multa sanatate lui Iliescu

Luni, 25 Februarie 2013, ora 18:57
2753 citiri
Ponta: Ii urez multa sanatate lui Iliescu
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la inceputul sedintei BPN, la care a avut acces si presa, ca ii ureaza multa sanatate presedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, care a avut "niste zile mai dificile", el aratand ca are asteptari bune si referitor la alti colegi.

"Ii urez multa sanatate domnului Iliescu, a avut cateva zile mai dificile, dar toate vestile sunt bune", a spus Ponta.

El a aratat ca are asteptari bune si asteapta vesti bune si referitoare la alti colegi, fara a preciza la cine anume se refera.

Ion Iliescu a fost externat de la Elias

"In mod sigur ma gadesc in aceste zile si la alti colegi ai nostri care asteapta vesti bune si importante pentru noi toti. Lucrul asta pot sa-l spun aici, fiind la PSD, nu am voie sa-l spun la Guvern, sau in alta parte, ca sa nu para ca influentez justitia. Dar aici, la PSD, sa spun ca am ganduri bune si asteptari bune, cred ca e legitim si absolut necesar", a spus Ponta.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice.

Medicii spun ca starea lui Ion Iliescu este buna, dar trebuie sa revina periodic la control.

"Este normal ca orice om sa faca periodic un control de rutina, cu atat mai mult in cazul in care ai suferit o interventie chirugicala sau ai montate cateva stenturi", a spus dr. Dana Safta, directorul medical al unitatii sanitare.

Ion Iliescu trebuie sa revina periodic pentru control de rutina dupa interventia chirurgicala la care a fost supus in ianuarie 2012, de fiecare data rezultatele fiind bune, preciza joi conducerea Spitalului Elias, dupa internarea acestuia.

Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul Elias, directorul medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta, declarand atunci ca starea acestuia este foarte buna si nu este necesara internarea lui.

Ion Iliescu declara atunci, la iesirea din Spitalul Elias, ca a venit doar pentru a-si face controlul de rutina la colon si ca i-a fost prescris un tratament.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Ponta Iliescu spital, #Ponta Iliescu sanatate, #Iliescu internat spital , #Ion Iliescu