Ponta: Martie este o luna buna sa schimbam Guvernul si sa il schimbam pe Basescu

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 23:06
2861 citiri
Ponta: Martie este o luna buna sa schimbam Guvernul si sa il schimbam pe Basescu

Traian Basescu si Emil Boc trebuie schimbati cat mai repede, sustine presedintele PSD Victor Ponta, precizand ca, in caz contrar "Romania va intra intr-un colaps".

"Bazat pe cifre, pe date, pe analize, va spun ca Romania, cu Basescu si cu Boc, va intra intr-un colaps total daca nu ii schimbam cat mai repede", a declarat Victor Ponta, duminica seara, la Realitatea TV.

Liderul social democrat considera ca luna martie este potrivita pentru schimbarea Guvernului si a sefului statului.

"Pana in martie 2011, incercam cu Crin Antonescu, cu PNL, sa netezim ceea ce a aparut in acest an. Martie este o luna buna sa schimbam Guvernul si sa il schimbam pe Basescu. Sa scapam Romania de Traian Basescu si Emil Boc este absolut esential. Nu cred ca in Romania nu exista o multime de politicieni de o mie de ori mai buni si de o mie de ori mai putin nocivi decat Basescu si Boc", a subliniat Ponta.

Il ascult pe Ion Iliescu intotdeauna si mi se pare normal

"Un raspun de bun-simt", asa a catalogat presedintele PSD, Victor Ponta, declaratia Ion Iliescu, care a spus ca pentru liderul social democrat ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie.

"Daca maine ar fi alegeri prezidentiale, chiar daca eu in sondaje apar din partea PSD, probabil ca ar fi prea devreme. Alegeri vor fi in 2014. Eu mi-as dori sa fie mai repede pentru Romania, nu pentru candidatura mea. Foarte corect a raspuns Ion Iliescu. A zis e prea devreme. Am fost foarte atent si l-am urmarit si nu cad in capcane. Un raspun de bun-simt", a declarat Ponta.

Totodata, el a precizat ca Traian Basescu a mintit cand a declarat ca el face intotdeauna ce zice Ion Iliescu.

"Il ascult pe Ion Iliescu intotdeauna si mi se pare normal. Un om care a castigat prezidentialele de trei ori, trebuie ascultat. Faptul ca nu fac intotdeauna ca el sau gandesc cu mintea mea, e un lucru normal", a subliniat Ponta.

Ion Iliescu: O procedura de suspendare a lui Basescu ar putea avea succes

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat duminica la Pro TV ca nu i-ar recomanda lui Ponta sa se grabeasca privind candidatura la presedintie.

"Nu i-as recomanda lui Victor Ponta sa candideze la Presedintie, este prea tanar", a spus Iliescu.

Fostul presedinte al Romaniei a comentat si declaratia lui Vitor Ponta, care l-a numit pe Traian Basescu "Dracul", spunand ca actualul lider al PSD are de pierdut prin faptul ca isi insuseste limbajul lui Basescu.

"Basescu ii face de stanga pe toti cei care nu sunt de acord cu el si a adoptat un limbaj de mahala... Ponta pierde prin insusirea limbajului lui Basescu", a spus Iliescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Victor Ponta Ion Iliescu, #Victor Ponta presedintie , #Ion Iliescu