Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 11:40
5841 citiri
Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat, sambata, pe presedintele Klaus Iohannis, legat de participarea acestuia la Summitul Securitatii Nucleare, organizat in ultimele zile la Washington.

Ponta spune ca Iohannis nu a avut nicio intalnire importanta, asa cum a facut, de exemplu, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, adaugand ca seful statului roman nu s-a ales cu mai mult de o strangere de mana din partea lui Barack Obama.

"Deci Dl Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor infloriti, si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile (cum a facut de exemplu presedintele Erdogan care a avut intalniri separate de peste o ora si cu Barack Obama si cu Joe Bidden - ce sa faca Dl Iohannis la intalniri, are o poza si un 'shake hands' cu Obama care i-a si spus ceva politicos, a fost la masa, gata - e suficient)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Fostul premier a incheiat mesajul tot intr-un stil ironic.

"M-am linistit, Dl Iohannis 'ne-a scos din izolare' asa cum a promis???! Doar ca daca o tine in ritmul asta cu cheltuielile de deplasari externe trecem cu deficitul de 3% din PIB si nu ne mai salveaza nici macar tehnocrata Doamna Dragu! (Ministrul Finantelor - n.red.) ", a punctat Ponta.

Corespondenta de la Washington: Lui Iohannis i-a placut foarte mult o propozitie pe care i-a zis-o Obama

Corespondenta de la Washington: Iohannis, cina la Casa Alba in ajunul Summitului Securitatii Nucleare

Klaus Iohannis a participat in aceste zile la Summitul Securitatii Nucleare, organizat la Washington.

Iohannis a povestit ca "a schimbat cateva propozitii" cu Obama, fiind foarte satisfacut ca presedintele american i-a multumit pentru parteneriatul strategic.

"Am schimbat cateva propozitii, dintre care una recunosc ca mi-a placut foarte mult. Presedintele Obama mi-a multumit pentru Romania, pentru parteneriatul pe care il avem, pe care il gaseste foarte bun si recunosc ca m-a bucurat aceasta afirmatie si multumire", a spus seful statului, intr-o scurta declaratie dupa intalnirea cu romanii din Washington, potrivit corespondentului Ziare.com.

Iohannis va reveni in tara duminica dimineata.

A.G.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Ponta atac Iohannis SUA, #Ponta atac Iohannis, #Ponta Iohannis SUA summit , #Klaus Iohannis