Ponta, ironii pe tema confruntarii cu Iohannis

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 12:09
2895 citiri
Ponta, ironii pe tema confruntarii cu Iohannis

Premierul Victor Ponta ironizeaza ideea lansata de contracandidatul sau, Klaus Iohannis, de a participa la o dezbatere organizata in alt spatiu decat sediile unor televiziuni si il anunta pe liderul PNL ca nu exista loc de negociere.

"Propunerile pe care le avanseaza sunt nobile - Universitatea din Timisoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Romana, Uniunea Scriitorilor, o unitate militara, un camin cultural dintr-un sat, un spital, un camin de batrani sau o fabrica", sustine pe Facebook Victor Ponta.

Orice loc din Romania este legitim pentru a gazdui o confruntare prezidentiala, dar nu se poate merge peste tot, spune candidatul PSD pentru presedintie. El adauga ca dezbaterile trebuie sa aiba loc la sediile televiziunilor, pentru ca astfel intalnirea intre cei doi va ajunge "in casele fiecarui roman".

Dezbateri despre... cand vor fi dezbaterile: Candidatii se acuza reciproc de lasitate si aroganta

"Variantele de confruntari electorale pe care domnul Iohannis ni le transmite prin intermediari sau direct reprezinta un vot de blam dat presei romanesti", mai arata Ponta.

Prin urmare, Victor Ponta ii transmite contracandidatului lui "sa nu mai caute scuze necredibile, sa nu mai inventeze scenarii improbabile, sa nu mai conceapa strategii savante de refuz, sa nu mai caute, la fel ca Traian Basescu, dezbateri de genul Turcescu (2009) ".

Ponta il invita pe Iohannis la dezbateri. PSD a stabilit deja ora, locul, durata si tema confruntarilor

"Il rog asadar sa participe, incepand cu ziua de luni, 10 noiembrie, la cele patru intalniri electorale la care am fost invitati de televiziuni. Il anunt din nou ca eu voi fi acolo incepand cu ora cu 20:00, indiferent daca domnia sa are sau nu curajul sa apara", isi incheie Ponta mesajul catre Klaus Iohannis.

Invitatie pentru o dezbatere la Timisoara

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara a propus, marti, organizarea unei dezbateri publice, in Aula Magna a Universitatii, intre candidatii din turul doi al alegerilor prezidentiale.

Iohannis: Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Universitatea a transmis deja invitatia la dezbatere catre Victor Ponta si Klaus Iohannis, de la care asteapta raspuns, a aratat rectorul Marilen Pirtea, intr-un comunicat de presa.

Candidatul ACL Klaus Iohannis a spus marti ca "Victor Ponta isi mentine aceeasi atitudine aroganta cu care ne-a obisnuit si in ceea ce priveste organizarea unei dezbateri electorale". El a spus ca este de acord cu o confruntare inainte de turul al doilea de scrutin, dar dezbaterea sa fie organizata pe teren neutru.

G.F.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, mesaj plin de ură în vârful pandemiei: ”Pentru voi, idioților, imbecililor, care ați făcut din COVID un țel în viață, sper să vă ia Ala rău pe toți”
Diana Șoșoacă, mesaj plin de ură în vârful pandemiei: ”Pentru voi, idioților, imbecililor, care ați făcut din COVID un țel în viață, sper să vă ia Ala rău pe toți”
Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe Facebook un mesaj care anunță moartea preotului Daniel Măcriș, fostul ei duhovnic. În vârstă de 40 de ani, acesta a fost găsit făra suflare în...
LIVETEXT Miniștrii guvernului Cioloș, audiați marți în comisiile de specialitate. Propunerile USR cad pe capete. Ultimul ministru a intrat la vot
LIVETEXT Miniștrii guvernului Cioloș, audiați marți în comisiile de specialitate. Propunerile USR cad pe capete. Ultimul ministru a intrat la vot
Candidaţii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş pentru funcţiile de miniştri sunt audiaţi marţi în comisiile de specialitate. Primii programaţi sunt candidaţii de la Cultură şi...
Sursa: Ziare.com